Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® - Het ideale Duo voor je raam

  • Trends, Nieuws

Wil je sfeer, isolatie en stijl voor je raam? Kijk eens naar onze collectie Twist® Rolgordijnen. Twist® Rolgordijnen worden gekenmerkt door het doek, dat bestaat uit twee stofbanen: een gekleurde- en een transparante. Deze kun je over elkaar heen bewegen, waardoor je kunt spelen met lichtinval en schaduw.

De voordelen van duo rolgordijnen

Twist® Rolgordijnen zijn een blikvanger in huis, die ook zeer functioneel zijn. Het grote voordeel van een duo rolgordijn tegenover een standaard rolgordijn is dat je kunt spelen met de inkijk en lichtinval dankzij de dubbele stofbanen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere kamer.

De open banen zijn van een mooie, transparante vitragestof. De dichte banen kunnen van alles zijn: dessins, verduisterende stof, zonwerende stof, fel gekleurd of juist subtiel harmoniërend. Luxaflex biedt je de keuze uit een prachtige serie stoffen. Naast mooie primair gekleurde effen stoffen, zijn er strepen, cirkels en grafische prints beschikbaar. Het palet varieert van hoogglans stoffen en ‘drie-dimensionale’ stoffen in uiteenlopende kleuren tot prachtige bladdessins.

Van woonkamer, tot slaap- en badkamer

Als je kiest voor dichte banen van verduisteringsstof, dan heb je een ideale raambekleding voor je slaapkamer. Of je nu een lichte of donkere kamer wilt, of je in je woonkamer of thuiskantoor veel of weinig lichtinval wil. Twist® Rolgordijnen pas je aan in een handomdraai. Ook mooi: omdat de Twist® Stoffen van hoogwaardig polyester zijn kan je ze toepassen in badkamers en andere ruimtes waar het vochtig is, mits het doek niet direct nat wordt en er voldoende ventilatie mogelijk is.

Wat je ook kiest, bijna alles past, want ook Luxaflex® Twist Rolgordijnen worden op maat gemaakt, geheel naar jouw voorkeur. Minpuntje? Ze zijn niet geschikt voor dakramen, omdat de dubbele stof dan gaat zakken, maar daar zijn andere oplossingen voor.

Smart home-proof

Ben je dol op slimme oplossingen in huis? Zowel onze Twist® Rolgordijnen als de Rolgordijnen zijn verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation Daarmee zijn de rolgordijnen te bedienen met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten als Google Home Apple, HomePod en Amazon Alexa. Ideaal, want op deze manier kun je de raambekleding gewoon vanaf de bank of vanuit je bed openen en sluiten. Gemak dient de mens, nietwaar?

Een product, vele namen

In de markt zie je dat hetzelfde product diverse typenamen heeft. Daarom worden ze ook wel ‘roljaloezieën’ of ‘multishades’ genoemd. De stof heeft twee banen dus wordt er gesproken over ‘duo rolgordijnen’, wij bij Luxaflex® noemen ze, vanwege de vele verrassende mogelijkheden Twist® Rolgordijnen, maar in essentie is het hetzelfde producttype: een dubbel rolgordijn.