Goede Doelen

Over ons (Nederlands)Al jaren staan goede doelen (en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in breed verband) bij ons op de agenda. We zien het als onze plicht om te kijken naar de wereld om ons heen en om ‘iets’ te doen. ‘Goed doen’ kan soms namelijk heel eenvoudig zijn.

Bent u benieuwd waar Luxaflex® zoal aan heeft bijgedragen? Hier enkele voorbeelden.

Luxaflex® in Malawi

We moeten alles op alles zetten om zwangere vrouwen en jonge kinderen te beschermen tegen malaria
Lees verder…

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.
Lees verder…

Luxaflex steunt LevenXL

Onlangs heeft Luxaflex Nederland aan de stichting LevenXL een donatie gedaan. Deze stichting ondersteunt mensen met coaching bij het maken van lastige loopbaan- en levenskeuzes.
Lees verder…

Luxaflex Nederland sponsort Willem-Alexander Kinderziekenhuis in Leiden

Luxaflex Nederland mag zich vanaf nu trotse Vriend van het kinderziekenhuis van het LUMC noemen. Met onze gift werken we graag mee aan het creëren en in stand houden van de inrichting van de polikliniek en dagbehandeling van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis en daarmee het welzijn van de bezoekers. Een warme, kindvriendelijke en herkenbare omgeving zorgt immers dat kinderen minder duidelijk is dat ze in een ziekenhuis zijn, waardoor het hele bezoek minder eng en heftig wordt en ook vervolgafspraken minder lastig.

Als experts op het gebied van raamdecoratie, zowel voor thuis als voor bijvoorbeeld de zorg biedt Luxaflex® maatwerk oplossingen die de ruimte waarin ze toegepast worden laten spreken. Op een zestal verdiepingen in het LUMC, is dan ook gekozen voor toepassing van Luxaflex® Rolgordijnen.

Lees verder over Luxaflex