Goede Doelen

Al jaren staan goede doelen (en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in breed verband) bij ons op de agenda. We zien het als onze plicht om te kijken naar de wereld om ons heen en om ‘iets’ te doen. ‘Goed doen’ kan soms namelijk heel eenvoudig zijn.

Bent u benieuwd waar Luxaflex® zoal aan heeft bijgedragen? Hier enkele voorbeelden.

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.
Lees verder…

Luxaflex® steunt Jeroen Kampschreur op weg naar Pyeongchang

De Paralympische Winterspelen 2018 zullen worden gehouden in Pyeongchang in Zuid Korea, aansluitend op de Olympische Winterspelen aldaar. Een van de troeven van TeamNL is Jeroen Kampschreur
Lees verder…

Luxaflex steunt LevenXL

Onlangs heeft Luxaflex Nederland aan de stichting LevenXL een donatie gedaan. Deze stichting ondersteunt mensen met coaching bij het maken van lastige loopbaan- en levenskeuzes.
Lees verder…

Luxaflex® Horren

We moeten alles op alles zetten om zwangere vrouwen en jonge kinderen te beschermen tegen malaria
Lees verder…

Luxaflex-Nederland overhandigt cheque aan CliniClowns

December 2015 – Op 10 december is door Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland aan Marion van Wijngaarden, ambassadrice van CliniClowns, een cheque overhandigd voor Stichting CliniClowns.
Lees verder…

Luxaflex® steunt Willem Alexander Kinderziekenhuis

November 2015 – Het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) van het Leidsch Universitair Medisch Centrum is een modern, comfortabel en kindvriendelijk centrum voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het combineert een op het kind gerichte omgeving met de voordelen van de directe nabijheid van alle specialismen.
Lees verder…

Luxaflex Nederland sponsort Villa Pardoes

November 2015 – Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en hun families, breidt zijn capaciteit uit van acht naar twaalf vakantiehuisjes. Luxaflex Nederland voorziet de vier extra huisjes én de Pannenkoekenkeuken op het terrein van rol- en vouwgordijnen.
Lees verder…

Project Malawi

Juni 2014 – Luxaflex® is trots om samen met Cordaid Memisa, een van de grootste Nederlandse organisaties op het gebied van hulpverlening aan moeders en kinderen, een bijdrage te leveren in de strijd tegen malaria in Malawi; nog steeds één van de belangrijkste doodsoorzaken onder zwangere vrouwen en jonge kinderen in Afrika.
Lees verder…