Goede doelen

Al jaren staan goede doelen (en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in breed verband) bij ons op de agenda. We zien het als onze plicht om te kijken naar de wereld om ons heen en om ‘iets’ te doen. ‘Goed doen’ kan soms namelijk heel eenvoudig zijn.

Bent u benieuwd waar Luxaflex® zoal aan heeft bijgedragen? Hier enkele voorbeelden.

Jeroen Unlimited

Jeroen Kampschreur kwam al op jonge leeftijd in een rolstoel terecht. Zijn sportieve talent kwam onder andere in het skiën naar boven. Jeroen gaat op de Paralympische Spelen als zitskier voor goud, en wij steunen hem daar van harte bij.

Luxaflex® in Malawi

Project Malawi richt zich vanaf het begin op het plaatsen en onderhouden van horren in geboorteklinieken en ziekenhuizen in Malawi. Zo worden (toekomstige) moeders en hun kinderen beschermd tegen deze levensgevaarlijke infectieziekte. Luxaflex Nederland heeft met zeven geboorteklinieken een duurzame samenwerking, in Nkhoma, Malingunde, Nathenje, Malembo, Chimbalanga, Mlanda en Mphunzi.

Lees verder…

Luxaflex Nederland sponsort Willem-Alexander Kinderziekenhuis in Leiden

Luxaflex Nederland mag zich vanaf nu trotse Vriend van het kinderziekenhuis van het LUMC noemen. Met onze gift werken we graag mee aan het creëren en in stand houden van de inrichting van de polikliniek en dagbehandeling van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis en daarmee het welzijn van de bezoekers. Een warme, kindvriendelijke en herkenbare omgeving zorgt immers dat kinderen minder duidelijk is dat ze in een ziekenhuis zijn, waardoor het hele bezoek minder eng en heftig wordt en ook vervolgafspraken minder lastig.

Als experts op het gebied van raamdecoratie, zowel voor thuis als voor bijvoorbeeld de zorg biedt Luxaflex® maatwerk oplossingen die de ruimte waarin ze toegepast worden laten spreken. Op een zestal verdiepingen in het LUMC, is dan ook gekozen voor toepassing van Luxaflex® Rolgordijnen.

Werelderfgoed Kinderdijk

De cultuursector kan wel een handje gebruiken, zeker in deze tijd met tegenvallende inkomsten. De duurzame samenwerking tussen natuur en techniek in de polders van Kinderdijk is zo uniek en waardevol, dat het hele gebied nu op de UNESCO Werelderfgoedlijst prijkt. Wij steunen dit Werelderfgoed graag.