Raambekleding draai-kiepraam

Meer en meer huizen zijn voorzien van draai-kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen, en deels open te zetten zodat je kunt ventileren. Ideaal, want ventilatie is belangrijk voor je welzijn. Ook zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen schoon te maken.

Moeite met het vinden van raambekleding voor je draaikiepraam? Op deze pagina lees je meer over Luxaflex® producten die geschikt zijn voor draai-kiepramen, en over onze speciale oplossingen FrameFix™ en TruFit® voor als je niet wil boren in de kozijnen.

Raamdecoratie draai-kiepraam

Traditionele raambekleding kan in de weg zitten bij het openen van draai-kiepramen en dat levert frustratie op. Luxaflex® heeft een compleet aanbod ontwikkeld speciaal voor draai-kiepramen (en voor openslaande deuren). De volgende collecties zijn geschikt:

Luxaflex® Duette® shades Luxaflex® Duette® shades

Plisségordijnen voor draaikiepramen

De slim vormgegeven looks van onze plissé shades zijn ontworpen om perfect te passen in het kozijn van draai- en kiepramen en glazen deuren. Een plissé shade filtert het daglicht prachtig en biedt privacy wanneer je daar het meest behoefte aan hebt dankzij de ingebouwde “Top-Down/Bottom-Up”-functie.

Draai kiepraam Duette® shades

Luxaflex® Duette® shades zijn een perfecte keuze voor grote en kleine ramen en kunnen aan de meeste raamkozijnen worden vastgemaakt, waaronder ramen van vinyl, glazen stangen en wanden of plafonds. Ze zijn geluiddempend, warmtewerend, isolerend en bijzonder fraai!

Horizontale jaloezieën draaikiepraam

Horizontale jaloezieën staan prachtig bij draai-kiepramen. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in het raamkozijn met zijgeleiders, die de jaloezie nauwkeurig in positie houden wanneer het raam schuin is geopend. Voor toepassing in draai-/kiepramen kies je voor 16 of 25 mm jaloezieën.

Shutters voor een draai-kiepraam

Shutters zijn ook geschikt voor draai-kiepramen. Het speciale profiel voorkomt hinderlijk klapperen in de wind en zorgt voor een naadloze bevestiging. Je kan je de lichtinval flexibel reguleren, zonlicht weren en tegelijk genieten van de prachtige strakke uitstraling van Luxaflex® shutters. Je kunt shutters perfect combineren met gordijnen. Stijlvol en isolerend.

Luxaflex® shutters voor een draai-kiepraam

Vraag een brochure aan

Bekijk de mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Slim en snel: FrameFix™ profielen – mooi sterk en robuust

Kies je voor FrameFix™ dan wordt je raambekleding middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. Het systeem is eenvoudig te verwijderen als je bv. de ramen wilt wassen. Ook is het met FrameFix™ niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Het is dus zonder boren en schroeven te monteren en te demonteren. Het frame sluit af en geeft je optimale daglichtbeheersing.

Luxaflex® plissé shades voor een draai-kiepraam met FrameFix™ oplossing

Elegant, licht en simpel - TruFit ®

Luxaflex® TruFit® is een super handige, zelfklevende en makkelijke oplossing voor de raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. Door de minimale inbouwdiepte hangt de raamdecoratie dicht op het raam, waardoor je een strakke look krijgt.

Als het TruFit® profiel eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding makkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreepbediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

TruFit® kan toegepast worden op bijna alle kozijnentypes en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette® shades 25 mm en plissé shades 20 mm en 16 en 25 mm horizontale jaloezieën.

Ook voor de Top Down/Bottom Up Luxaflex® producten is TruFit® standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.

Luxaflex® horizontale jaloezieën met TruFit®

Draaikiepraam raambekleding op maat

Natuurlijk worden ook de producten voor je draai-/kiepraam van Luxaflex® volledig op maat gemaakt door vakmensen! Dat onderscheidt ons van de anderen: oog voor detail voor elk product. Onze producten bieden je uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, ze beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen. Want sinds wij de horizontale jaloezie uitvonden staat onze naam gelijk aan nieuwe, innovatieve producten.

De Luxaflex® specialist geeft je deskundig advies van uitstekend opgeleide medewerkers die over veel kennis en een jarenlange ervaring beschikken. Zij nemen graag de tijd om je het volledige productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. Zij bieden je dienstverlening op maat vanaf het begin tot aan de afwerking en zorgen er zo voor dat je volkomen tevreden bent met je aankoop.

FAQ's - Raamdecoratie draai- en kiepraam