Speciale Raamvormen

Ook voor niet standaard ramen hebben wij een oplossing..Dus ook voor een rond raam, gebogen ramen, boogramen, dakramen of erkers en serre toepassingen.

Verticale Jaloezieën van Luxaflex® Verticale Jaloezieën van Luxaflex®

Raambekleding voor speciale vormen

We houden er allemaal van om ons huis een individuele, unieke uitstraling te geven. Dat kan gepaard gaan met ongewone vormen en afmetingen van je ramen. Wie zoekt naar iets origineels hoeft nog niet in te boeten op stijl. Daarom voeren we bij Luxaflex® een uitgebreid assortiment met schitterende opties voor ramen en deuren in alle vormen en afmetingen, van producten die je lichtregulering tot privacy geven.

Heb je een raam in de vorm van een boog, cirkel, halve cirkel, een maanvormige sikkel of een kwartboog? Geen probleem! Duette® Shades, Plissé Shades en shutters kunnen in deze ramen een oplossing bieden. Meten en monteren dient wel met kennis van zaken te gebeuren. Een Luxaflex® specialist bij jou in de buurt zal je helpen het juiste product voor uw huis te vinden.

Erkers, hoekramen, trapezium en driehoeken

Duette® Shades, Plissé Shades, Horizontale Jaloezieën, Shutters en Verticale Jaloezieën kunnen hier de oplossing zijn. Onze specialisten meten en berekenen wat de juiste maatvoering is. Ook voor trapezoïden, ramen met maar één paar parallelle kanten (doorgaans de boven- en de onderkant) is het mogelijk. Dat het geen gewone ramen zijn betekent nog niet dat uw raamdecoratie niet bijzonder kan zijn. Zeker met zulke bijzondere ramen wil je juist er een bijzondere plek van maken.

Top-Down/ Bottom-Up

Open jouw raambekleding vanaf de bovenkant… of de onderkant… en geniet van zoveel natuurlijk licht als je wenst – afgestemd op de mate van privacy waar je behoefte aan heeft. Dat betekent dat je nog steeds zonlicht naar binnen kan laten, maar je privacy behoudt of andersom. Jij bepaalt hoe je jouw raambekleding instelt. Dit soort raambekleding is verkrijgbaar met Duette® Shades, Plissé Shades of Horizontale Jaloezieën.

Openslaande tuindeuren raambekleding

Bijna alle Luxaflex® producten zijn geschikt voor het bekleden van traditionele tuindeuren en glazen schuifdeuren. Daarbij raden we je aan te kiezen voor de eenvoudige “Top-Down/Bottom-Up”-bediening voor flexibele lichtregulering en privacy. Zo kun je nog steeds je deur heel gemakkelijk bedienen.

Shutters en Duette® Shades van Luxaflex®

Raambekleding schuifpui

Een schuifpui bestaat voornamelijk uit glas, waardoor er extra veel licht binnenvalt. Hier wil je optimaal gebruik van maken, want door het vele lichtinval krijg je een warme gezellige sfeer in huis. Natuurlijk wil je wel je privacy behouden, wanneer jij daar behoefte aan hebt. Passende raambekleding die je kunt instellen, zoals jij dat wil is dé oplossing. Denk eens aan onze elegante shutters of praktische rolgordijnen voor je schuifpui. Naast deze twee producten hebben wij nog veel meer oplossingen voor je schuifpui. Het is verstandig om na te denken over horren, voordat je je raambekleding aangeschaft. Horren en raambekleding kunnen namelijk goed gecombineerd worden. Zo heb je een zorgeloze zomer met frisse lucht. Bezoek een specialist bij jou in de buurt en laat je adviseren en inspireren.

Duette® Shades en Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®

Dakraam raambekleding

Een dakraam maakt een kamer lichter en geeft een meer open en ruimtelijk gevoel. Ideaal! Maar welke raambekleding kies je voor dit type raam? Kies in ieder geval voor een oplossing die warmte werend en isolerend is, omdat het op zolders snel warm wordt. Ook bij dakramen zijn horren een uitstekende keuze, zodat je je raam op warme dagen open kan zetten en koele lucht binnen kan laten. De volgende producten kunnen goed toegepast worden bij een dakraam; Duette® Shades, Plissé Shades, Rolgordijnen en Horizontale Jaloezieën aluminium.

Speciale raamvormen op maat

Lichtinval is enorm belangrijk voor de sfeer in je huis. Onze raambekleding wordt altijd op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent voor een passende oplossing voor je huis. Maak gebruik van onze meet- & montage service. De specialist verzorgt alles tot in de puntjes en jij hoeft je nergens druk over te maken. Bekijk hier al onze binnenzonwering voor meer informatie. Ben jij overtuigt? Bekijk dan eens onze inspirerende brochure.

Duette® Shades en Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® Duette® Shades en Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®
Luxaflex® Brochure aanvragen

Vraag gratis brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.

Brochure aanvragen

FAQ's - Speciale raamvormen