Raambekleding voor speciale raamvormen

Altijd op maat gemaakt

Raamdecoratie helpt bij het creëren van sfeer en stijl in een ruimte. Het is dé kers op de taart van elk interieur. Naast de standaard rechthoekige ramen, zijn er talloze speciale raamvormen die een uitdaging vormen als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan ronde of driehoekige ramen. Bij Luxaflex® bieden we een uitgebreid assortiment met schitterende opties voor ramen en deuren in alle vormen en afmetingen, zodat jij kunt genieten van de gewenste sfeer in huis. Ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren met passende en stijlvolle raamdecoratie voor speciale raamvormen.

Stijlvol rond

Ronde ramen zijn prachtig, maar ze kunnen een uitdaging vormen als het gaat om raamdecoratie. Plissé shades, Duette® shades en shutters kunnen een oplossing bieden voor dit type raam. Onze Luxaflex® experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Duette® shades - rond raam Duette® shades - rond raam

Driehoekige en schuine ramen

Driehoekige ramen in huis vereisen creativiteit bij het kiezen van raamdecoratie. Wij zetten graag op een rijtje welke raamdecoratie mogelijk geschikt is voor jouw driehoekig raam:

  • Plissé shades
  • Verticale jaloezieën
  • Shutters
  • Horizontale jaloezieën
  • Duette® shades

Luxaflex® plissé shades en verticale jaloezieën

Vraag de brochure aan

Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door onze raamdecoratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Plissé shades voor een lichtkoepel of lichtstraat Plissé shades voor een lichtkoepel of lichtstraat

Raamdecoratie voor een lichtstraat of een lichtkoepel

Een uitbouw met een lichtstraat, lichtkoepel of een dakraam zorgt voor meer natuurlijk daglicht in huis en daardoor ook een ruimtelijker gevoel. Om je huis in de zomer koel te houden (en warm in de winter) is het verstandig om raamdecoratie te kopen voor je lichtkoepel.

Plissé shades houden de felle zonnestralen tegen en filteren het daglicht. Duette® shades bieden extra isolatie en zijn ook geschikt voor dit type ramen. Je kunt deze raamdecoratie met de hand bedienen, maar je kunt ook kiezen voor elektrische bediening op afstand met PowerView® automation. Met dit slimme bedieningssysteem bedien je jouw Luxaflex® raamdecoratie met slechts één druk op de afstandsbediening of in de PowerView® app.

Laat je adviseren door een Luxaflex® expert

Het kiezen van raamdecoratie kan lastig zijn en daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren door een Luxaflex® expert. Zij hebben diepgaande kennis over al onze producten en bedieningen, inclusief de nieuwste innovaties. Ze denken mee met jouw behoeften en komen zo tot een goed advies. Alle Luxaflex® raamdecoratie wordt op maat gemaakt, en daarom zorgen onze experts ervoor dat de ramen goed worden opgemeten en gemonteerd zodat jij straks kunt genieten van je raamdecoratie.

FAQ's - Speciale raamvormen