Over ons

Het verhaal van Luxaflex®

Meer dan zestig jaar geleden startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen.

Het verhaal van Luxaflex®

Op maat gemaakt

Welk product van Luxaflex® u ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij staan erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken.

Op maat gemaakt

Goede Doelen

Al jaren staan goede doelen (en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in breed verband) bij ons op de agenda. We zien het als onze plicht om te kijken naar de wereld om ons heen en om ‘iets’ te doen. ‘Goed doen’ kan soms namelijk heel eenvoudig zijn.

Goede Doelen

Kindveiligheid

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor ...

Kindveiligheid

Projecten

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoor, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staal, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Projecten

Inspiratieblog

Welkom op ons inspiratieblog! Je vindt hier pagina’s vol met ideeën en tips om jouw interieur nog meer te laten leven. Zoveel als jij geeft om een heerlijk warm thuis, zoveel geven wij om elegante raamdecoratie.

Inspiratieblog

Contact

Bij Luxaflex® helpen wij u graag. Bent u op zoek naar specifieke productinformatie, dan staat uw lokale specialist voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contact

Acties

Een overzicht van alle lopende acties van Luxaflex®.

Acties