Over ons

Het verhaal van Luxaflex®

Meer dan zestig jaar geleden startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen.

Het verhaal van Luxaflex®

Op maat gemaakt

Welk product van Luxaflex® u ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij staan erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken.

Op maat gemaakt

Kindveiligheid

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit.

Kindveiligheid

Contact met Luxaflex®

Bij Luxaflex® helpen wij je graag. Ben je op zoek naar specifieke productinformatie, dan staat ons ervaren team voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Contact met Luxaflex®

Goede Doelen

Al jaren staan goede doelen (en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in breed verband) bij ons op de agenda.

Goede Doelen

Projecten

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoor, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staan, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Projecten