Raambekleding zonder boren

Waarom kiezen voor Luxaflex® raambekleding zonder boren?

Luxaflex® biedt twee unieke oplossingen zonder boren, FrameFix™ en TruFit®. Beide oplossingen bieden handige functies, afhankelijk van de lichtregeling en privacy die je nodig hebt en het type raam of deur dat je hebt.

Belangrijkste kenmerken

 • Installatie zonder boren betekent dat je raamkozijnen niet worden beschadigd
 • Raambekleding zonder boren zorgt voor een stijlvolle en moderne look
 • De Top Down/ Bottom Up functie zorgt ervoor dat je de raambekleding gemakkelijk kunt openen en sluiten van zowel de onderkant als de bovenkant.
 • Geniet van privacy en lichtinval
 • Combineer onze raamdecoratie met onze Duette® shades om energiezuiniger te leven
 • Kies uit trendy kleuren, texturen en afwerkingen.
Openslaande deuren met TruFit® Openslaande deuren met TruFit®

TruFit® - Elegant, licht en simpel

Luxaflex® TruFit® is een handige, zelfklevende oplossing voor raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen en bijvoorbeeld voor openslaande deuren of een schuifpui.

Niet alleen ideaal voor een koopwoning, maar ook als je een huis huurt kun je genieten van de mooiste raambekleding zonder het kozijn te beschadigen.

Als het TruFit® profiel eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding gemakkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreep bediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

TruFit® kan toegepast worden op bijna alle kozijnen types en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette® shades 25 mm en plissé shades 20 mm en 16 en 25 mm jaloezieën.

Ook voor de Top Down/Bottom Up Luxaflex® producten is TruFit® standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.

Onze TruFit® oplossing

Bekijk hier hoe TruFit® werkt.

Vraag een gratis brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Je krijgt zo snel mogelijk de brochure toegestuurd

Bedankt voor jouw aanvraag

Duette® shades met FrameFix™ in het Binti Home inspiratiehuis

FrameFix™ profielen - Slim en snel

Kies je voor FrameFix™ dan wordt je raambekleding middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst waardoor je niet hoeft te boren. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. Het systeem is eenvoudig te verwijderen als je bijvoorbeeld de ramen wilt wassen. De raamdecoratie is zonder boren en schroeven te monteren en te demonteren. Het frame sluit af en geeft je optimale daglicht beheersing.

Interieurstyliste Souraya in het Binti Home inspiratiehuis Interieurstyliste Souraya in het Binti Home inspiratiehuis

Regel licht en privacy

Souraya, interieurstyliste en oprichtster van @bintihome, heeft in haar inspiratiehuis gekozen voor Duette® shades met FrameFix™.

Souraya was op zoek naar raamdecoratie waarbij er niet geboord hoefde te worden in de kozijnen. Ze koos voor Duette® shades in kleur 0787 Elan Suello met FrameFix en Top Down/ Bottom Up bediening. Het frame past perfect bij de zwarte kozijnen waardoor het één geheel wordt. Met de Top Down / Bottom Up bediening kan Souraya haar Duette® shades zowel vanaf de bovenkant als de onderkant bedienen. Ideaal voor het regelen van licht en privacy!

5 redenen om raambekleding zonder boren te overwegen

 • Geen schade aan je kozijnen
 • Licht- en privacycontrole
 • Energie-efficiënt
 • De nieuwste kleuren en designs
 • Op maat gemaakte kwaliteit

Onze producten bieden je uitstekende lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte en kou, besparen energie én beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen. Van gewone ramen, deuren (terras, tuindeuren, schuifdeuren), dakramen tot draai-kiepramen, je vindt de perfecte oplossing voor je huis met onze raambekleding in de meest trendy looks en in de nieuwste kleuren.