Raambekleding zonder boren

Waarom kiezen voor Luxaflex® raambekleding zonder boren?

Luxaflex® biedt twee unieke oplossingen zonder boren, FrameFix® en TruFit® die werken met PVC, aluminium en zowel houten raamkozijnen en deuren. Beide oplossingen bieden handige functies, afhankelijk van de lichtregeling en privacy die je nodig hebt en het type raam of deur dat je hebt.

Belangrijkste kenmerken

 • Installatie zonder boren betekent dat uw frames niet worden beschadigd
 • Raambekleding zonder boren passen perfect bij een stijlvolle, moderne look
 • De Top down/ Bottom up functie zorgt ervoor dat je de raambekleding gemakkelijk kunt openen, sluiten of aanpassen
 • Geniet van een perfecte privacy en lichtregeling
 • Combineer onze raamdecoratie met onze Duette® Shades om energiezuiniger te leven
 • Kies uit trendy kleuren, texturen en afwerkingen.

TruFit® - Elegant, licht en simpel

Luxaflex® TruFit ® is een handige, zelfklevende oplossing voor raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. Niet alleen voor huiseigenaren. Ook als je een huis huurt kunt je nog steeds genieten van de mooiste raambekleding zonder het kozijn te beschadigen.

Als het TruFit ® profiel eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding gemakkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreep bediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

TruFit ® kan toegepast worden op bijna alle kozijnen types en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette® Shades 25 mm en Plissé Shades 20 mm en 16 en 25 mm jaloezieën.

Ook voor de Top down/Bottom up Luxaflex® producten is TruFit ® standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.

Onze TruFit® oplossing

Bekijk hier hoe TruFit™ werkt.

FrameFix® profielen - Slim en snel

Kies je voor FrameFix® dan wordt je raambekleding middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. Het systeem is eenvoudig te verwijderen als je bijvoorbeeld de ramen wilt wassen. Ook is het met FrameFix® niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Het is dus zonder boren en schroeven te monteren en te demonteren. Het frame sluit af en geeft je optimale daglicht beheersing.

5 redenen om raambekleding zonder boren te overwegen

 • Geen schade aan je kozijnen
 • Licht- en privacycontrole
 • Energie-efficiënt
 • De nieuwste kleuren en designs
 • Op maat gemaakte kwaliteit

Onze producten bieden je uitstekende lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte en kou, besparen energie én beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen. Van gewone ramen, deuren (terras, tuindeuren, schuifdeuren), dakramen tot draai-kiepramen, je vindt de perfecte oplossing voor je huis met onze raambekleding in de meest trendy looks en in de nieuwste kleuren.