Raambekleding en buitenzonwering voor een serre

De meeste mensen met een tuin vinden het jammer dat ze er maar kort van kunnen genieten. Het Hollandse klimaat laat het gewoon niet altijd toe om in de tuin te kunnen zitten. Wanneer u onder deze groep valt, heeft u vast al eens de aanschaf van een serre overwogen. We hebben voor u gekeken naar de prijs van een serre. Ook hebben we de voordelen en de nadelen van een dergelijke verbouwing voor u op een rij gezet zodat u tot een wel overwogen beslissing kunt komen. Heb je een serre of een glazen pui aan je huis, dan kan het daar in de zomer onder het serre dak snikheet worden. Luxaflex® bied je dan ook raambekleding voor serres, zodat je de ideale oplossing vindt en je langer van je tuin en het daglicht kunt genieten in je serre.

Binnenzonwering & raamdecoratie

De slim vormgegeven Plissé Shades passen perfect in het kozijn van draai- en kiepramen en glazen deuren in (bijvoorbeeld) een uitbouw. Bij deze raambekleding kun je kiezen voor stof met de speciale warmte-werende Topar® Plus coating, die warmte en zonlicht reflecteert. Ook kun je kiezen voor dubbele plissé (Dupli) gordijnen, Duette® Shades.

Energiebesparende serre raamdecoratie

Duette® Shades bieden u het beste van twee werelden: ze houden de hitte in de zomer buiten en houden die vast tijdens de koude wintermaanden. Ze houden de warmte zo doeltreffend vast dat u de verwarming minder vaak hoeft in te schakelen. Daardoor kunt u besparen op uw energierekening.

Alle Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur die speciaal is ontworpen om lucht binnen te houden en uitstekende isolatie te bieden wanneer u daar de meeste behoefte aan heeft. Voor in uw serre kunt u kiezen uit de 25 en 32 mm stoffen.

Plissé Shades PLUS dat beetje extra

Plissé Shades zijn strak, tijdloos en ideaal voor serres. Geniet van directe controle van licht, schaduw, temperatuur en privacy door de slimme geplooide stoffen die u snel en eenvoudig kunt openen en sluiten. Staat de zon pal op uw serre? Ligt de serre op het Zuiden? Kies dan voor stoffen met een Topar® Plus coating. Dit is een speciale stofcoating die warmte en zonlicht doeltreffend reflecteert, maar geen effect heeft op de rijke, diepe kleur van de Plissé Shades. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor producten die in serres of andere ruimten met grote glaspartijen worden aangebracht.

Prachtig en praktisch

Ligt in de serre ook uw keuken? Plissé stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u ze zeer eenvoudig reinigen en in optimale conditie houden – en zien ze er jarenlang stijlvol en levendig uit. En…. Wist u dat ook de serre toepassingen van Plissé en Duette® Shades leverbaar zijn met PowerView® Automation? De Duette® en Plissé Shades kunnen veilig en eenvoudig met de Pebble® remote, de wand remote of via de PowerView® app worden bediend. Liever een andere bediening? Er is ook een handige stang- of kettingbediening mogelijk.

Luxaflex® Outdoor Serrezonwering

Serre zonwering mag best een statement zijn. Onze Duette® en Plissé Shades zijn verkrijgbaar in een breed palet aan elegante patronen, rijke en tactiele weefstructuren en in alle mogelijke transparanties. Zo kunt u een perfect evenwicht creëren tussen licht, privacy en een oogstrelend ontwerp.

Het fraaie, solide en unieke ontwerp van serrezonwering voor buiten wordt gecombineerd met een ruime keuze doeken uit de Luxaflex® Outdoor acryl en screen collectie en is af te werken in elke RAL-kleur, perfect passend bij je eigen stijl, de kleur van de serre, kozijnen of gevel. Is er geen serre mogelijk om bouwkundige redenen, maar wil je wel graag lang en onbezorgd buiten zitten? De Luxaflex® Tecto PergoTM is een fraaie zonwerende overkapping aan je gevel. In opgetrokken toestand heb je vrij zicht en wordt de lichttoetreding niet beperkt.

Op maat gemaakt, met kennis geplaatst

Voor elke serre en elk raam wordt eerst, samen met u door een Luxaflex® specialist gekeken wat de beste oplossing is. Vervolgens wordt er professioneel opgemeten en worden de producten deskundig op maat gemaakt, zodat zelfs voor de meest ongebruikelijke vormen, hellingen en maten een oplossing wordt gevonden. Uw plaatselijke Luxaflex® specialist geeft u alle hulp die u nodig heeft.