De voordelen en kosten van op maat gemaakte raamdecoratie

Op maat gemaakt, naar jouw wens en budget.

Welk product van Luxaflex® je ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp met innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Elk product wordt geheel op maat gemaakt volgens jouw smaak en wensen. Dát onderscheidt ons van anderen.

Wij zorgen er voor dat jij jarenlang kunt genieten van raambekleding of zonwering, in de wetenschap dat je de juiste keuze voor je huis hebt gemaakt.

De juiste keuze begint bij het juiste advies

Goede raambekleding is mooi, geeft meerwaarde aan je interieur en helpt je om wonen en werken comfortabeler te maken. Onze op maat gemaakte producten bieden uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers en helpen je energie te besparen. Raamdecoratie beschermt meubels tegen schadelijke uv-stralen en absorbeert (contact) geluid. Onze geavanceerde bedieningssystemen maken zelfs van het openen en sluiten van je raamdecoratie een feestje.

Om optimaal van onze op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie te genieten, is een goed advies van groot belang. Ook het goed inmeten en de montage is cruciaal om onze producten 100% te laten voldoen aan je wensen. Bij een Luxaflex® showroom naar keuze krijg je deskundig advies van uitstekend opgeleide medewerkers die over veel kennis en jarenlange ervaring beschikken. Zij nemen graag de tijd om je het volledige productaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien. Ook kun je onze unieke bedieningsmethoden zelf uitproberen. Geen vraag is te futiel. Geen verzoek is te klein. Onze specialisten bieden je dienstverlening op maat vanaf het begin tot aan de afwerking.