Klantenservice

Gratis brochure bestellen

Om onze nieuwste brochures te ontvangen hoef je alleen maar te klikken op een (of meer) van de onderstaande typen brochures en het formulier in te vullen. Eenvoudig én gratis! Laat je inspireren!

Gratis brochure bestellen

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen over Luxaflex® producten waaronder PowerView® Motorisation. Maar ook garantievoorwaarden, verkooppunten en projecten.

Veelgestelde Vragen

Installatie

Wij vertrouwen erop dat u tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Om optimaal van uw product te kunnen genieten en om in aanmerking te komen voor garantie is een juiste montage en installatie noodzakelijk.

Installatie

Opmeten

Luxaflex® raadt u aan om een professional op het gebied van raambekleding in te schakelen voor het deskundig opmeten en installeren van uw raambekleding, jaloezieën en horren. Zo zorgt u ervoor dat ze goed passen en werken. De meeste erkende Luxaflex® showrooms bieden deze dienst ...

Opmeten

Reinigingsinstructies

Wij vertrouwen erop dat u tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Om uw product in optimale conditie te houden is regelmatig schoonmaken en onderhouden van groot belang.

Reinigingsinstructies

Inspiration Tour

De Inspiration Tour biedt een stijladvies van een topstylist of interieurarchitect aan aan(woon)winkels, consumenten, bedrijven en merken.

Inspiration Tour