Kenmerken

Badkamer toepassing

U hoeft geen concessies te doen wanneer u uw badkamer een echte designerafwerking wilt geven. Wij hebben een fantastisch assortiment van jaloezieën, shades en schermen, van klassiek tot modern.

Badkamer toepassing

Keuken toepassing

Uw keuken is het centrale punt in uw huis – het is niet alleen een functionele ruimte waar u kookt en wast, maar ook een ruimte waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en waar u graag bent.

Keuken toepassing

Privacy met uitzicht

Open uw shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy, licht en uitzicht. Wij noemen het “Top-Down/Bottom-Up”, maar het betekent eenvoudigweg dat u de lichtinval op een prachtig veelzijdige manier kunt reguleren.

Privacy met uitzicht

Energiebeheersing

Luxaflex® is toonaangevend bij het realiseren van energiebesparingen, met raambekleding. In 1985 vonden wij de zeer energie-efficiënte Duette® Shades uit, als antwoord op de energiecrisis van het eind van de jaren zeventig.

Energiebeheersing

Bedieningen

Er zijn talrijke manieren waarop je je raambekleding eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor je raam en huis.

Bedieningen

Kinderkamer toepassing

Jaloezieën zijn veilig, praktisch en leuk, en bieden kinder- en tienerkamers tal van voordelen: heldere kleuren, grappige ontwerpen en een keur aan nuttige functies, zoals lichtregulering en privacy. In de eerste plaats gaat veiligheid boven alles wanneer u het juiste product voor uw huis uitkiest.

Kinderkamer toepassing

Kamerverduisterend

Er zijn allerlei redenen waarom u verduisterende jaloezieën kunt overwegen. Mogelijk slaapt u beter als het goed donker is (vooral tijdens de zomermaanden). Of misschien schijnt de zon door uw raam, waardoor u een weerspiegeling ziet op uw tv-scherm. Om u hierbij te helpen heeft ...

Kamerverduisterend

Genieten van frisse lucht!

In ons land is het vanzelfsprekend dat zoiets eenvoudigs als een hor ons leefklimaat in huis comfortabeler maakt, terwijl in Malawi een hor het verschil kan maken tussen leven en dood. Simpele oplossingen kunnen fors bijdragen aan het redden van levens.

Genieten van frisse lucht!