De kennis & service van Luxaflex® specialisten

Ontdek de voordelen van een Luxaflex® specialist

Als het gaat om het transformeren van jouw huis, is het inwinnen van deskundig advies een absolute must. En daar komt ons enorme netwerk van dealers om de hoek kijken. Via onze professionele opgeleide Luxaflex® specialisten krijg je deskundig en vrijblijvend advies op maat.

Adviesgesprek met Luxaflex® dealer Adviesgesprek met Luxaflex® dealer

Haal meer uit je aankoop

Van kamer verduisterende raamdecoratie voor slaapkamers tot schaduw voor een zonnige kamer of extra privacy: jouw Luxaflex® specialist helpt je de beste oplossingen voor je huis te vinden.

Samen met onze specialisten bieden we je een persoonlijke service, die vaak ontbreekt bij de online aankoop van een kant-en-klaar product. Luxaflex® maakt elk product op maat, naar jouw specifieke wensen. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en design, met raamdecoratie die perfect past en waar je jarenlang van kan genieten.

Wat kun je verwachten?

Jouw perfecte raamdecoratie samenstellen wordt een leuke en stressvrije ervaring. Tijdens het adviesgesprek kan je vrijwel het volledige assortiment Luxaflex® producten zien, zodat je de materialen kan bekijken, aanraken en bedienen. Zo bepaal je wat jij het mooist vindt. Met inspirerende foto’s en voorbeelden van alle ontwerpen, krijg je een realistisch beeld van hoe je kamer en raam eruit kunnen zien. Je Luxaflex® specialist begeleidt je stap voor stap door het proces.

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom

Voorkom keuzestress

Onze behulpzame en deskundige specialisten zijn experts in op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex®. Ze helpen je bij de uitwerking van jouw ideeën, en stellen daarbij vragen waar je misschien niet aan gedacht had op het vlak van lichtregeling, privacy en veiligheid. Zo haal je het beste uit je raamdecoratie.

De keuzemogelijkheden binnen ons assortiment kunnen overweldigend zijn, maar de Luxaflex® specialist leidt je door het aanbod en geeft je informatie over de modieuze, technische en functionele eigenschappen van onze producten. Samen vinden jullie het perfecte product, de juiste kleur en het design. Zo voorkom je dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

“Waarom kan ik de raambekleding van Luxaflex® niet online/direct kopen?”

Elk huis heeft zijn eigen unieke behoeften. Wij verkopen onze producten al meer dan 70 jaar via professioneel opgeleide Luxaflex® specialisten. In de Luxaflex® showroom krijg je deskundig en vrijblijvend advies op maat. Ook bieden onze specialisten meet- en montageservice, zodat jij ontzorgt wordt van A tot Z! Kies het product van jouw voorkeur en ontvang van de specialist een offerte op maat.

Elke offerte houdt rekening met:

 • Raamgrootte
 • Product-, stof-/materiaal- en kleurkeuze
 • Besturingssysteem selectie
 • Aanvullende ontwerpvereisten

Professionele meet- en montageservice

Omdat alle Luxaflex® raamdecoratie op maat wordt gemaakt, is nauwkeurig opmeten van cruciaal belang. En dat is tegelijkertijd ook een serieuze uitdaging. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken aangezien je Luxaflex® specialist je helemaal ontzorgt. Zodra je bepaald hebt welk product jouw voorkeur heeft, komt de specialist bij je thuis om je ramen te beoordelen, belangrijke details zoals licht- of privacy behoeften te checken en vervolgens alles nauwkeurig te meten. Zo kun je een duidelijke en precieze prijsopgave krijgen, die rekening houdt met alle aspecten. Nadat je producten besteld zijn, maken wij jouw raamdecoratie op maat in een van onze fabrieken.

Deskundige montage

Zodra je nieuwe raamdecoratie klaar is, komt je leverancier terug om ze te installeren, inclusief een demonstratie van het gebruik van je raamdecoratie. Vanaf dat moment geldt ook de volledige Luxaflex® garantie. Dit alles zorgt ervoor dat je nieuwe Luxaflex® raamdecoratie er jarenlang perfect uitziet en perfect werkt. Je hoeft nu enkel nog maar achterover te leunen en te genieten van het uitzicht.

Adviesgesprek specialist Adviesgesprek specialist

Smart home-experts

Stap binnen in een wereld waar innovatie en gemak naadloos samenvloeien.

De Luxaflex® specialist is een expert op het gebied van bedieningssystemen. Zo kan hij je de verschillende mogelijkheden tonen voor de bediening van je Luxaflex® raamdecoratie en je laten zien hoe ons smart home-systeem PowerView® automation werkt. Handmatig, met de Pebble of de schakelaar en samen met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

Ervaar het gemak van het bedienen van uw raambekleding met een eenvoudig stemcommando of via intuïtieve app-bediening, waarmee u een nieuw tijdperk van smart home ontdekt.

Met ons stappenplan bereid je je voor op een bezoek aan een Luxaflex® Specialist

 1. Oriëntatie
 2. Transparantie
 3. Kleurstelling, stoffen en materiaal
 4. Type bediening
 5. Type en afmetingen raam of deur
 6. Budget
 7. Op pad

Alle voordelen op een rijtje

 • Altijd een showroom in de buurt
 • Goed opgeleide dealers die je deskundig advies en inspiratie bieden
 • Persoonlijk advies
 • Actuele collecties: keuze uit de nieuwste trends in kleuren en designs
 • Smart Home oplossingen: experts in home automation
 • Duurzaam ontwerp: energie-efficiënte oplossingen, isolerend en energie besparend
 • Professionele meet- en installatieservice
 • Topservice en -nazorg

FAQ Dealers