De kennis & service van Luxaflex® specialisten

Ontdek de voordelen van een Luxaflex® specialist

“Waarom kan ik de raambekleding van Luxaflex® niet online/direct kopen?” is een van de vragen die we het meest krijgen. Het antwoord geven we je met liefde: vanwege de unieke jarenlange kennis van onze specialisten!

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom

Voorkom keuzestress

Onze behulpzame en deskundige specialisten zijn experts in op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex®. Ze helpen je bij de uitwerking van jouw ideeën, en stellen daarbij vragen waar je misschien niet aan gedacht had op het vlak van lichtregeling, privacy en veiligheid. Zo haal je het beste uit je raamdecoratie, wat immers een behoorlijke investering kan zijn.

De keuzemogelijkheden binnen ons assortiment kunnen overweldigend zijn, maar de Luxaflex® specialist leidt je door het aanbod en geeft je informatie over de modieuze, technische en functionele eigenschappen van onze producten. Samen vinden jullie het perfecte product, de juiste kleur en het dessin. Zo voorkom je dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Luxaflex® Duette® Shades in Dag & Nacht uitvoering Luxaflex® Duette® Shades in Dag & Nacht uitvoering

Haal meer uit je aankoop

Van kamer verduisterende raamdecoratie voor slaapkamers tot schaduw voor een zonnige kamer of extra privacy: jouw Luxaflex® specialist helpt je de beste oplossingen voor je huis te vinden. En soms is dat meer dan je denkt. Want isolerende raamdecoratie kan, bijvoorbeeld in een Dag & nacht uitvoering, ook prima lichtwerend werken! En die mooie raambekleding in je thuiskantoor kan naast hinderlijke schittering op je beeldscherm voorkomen ook het akoestisch comfort verbeteren, als je maar de juiste keuze maakt.

Samen met onze specialisten bieden we je een persoonlijke service die je niet krijgt als je een kant-en-klaar product online koopt. Luxaflex® maakt elk product op maat, helemaal naar jouw specifieke wensen. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en design, met raamdecoratie die perfect past en waar je jarenlang van kan genieten.

Wat kun je verwachten?

Jouw perfecte raamdecoratie samenstellen wordt een leuke en stressvrije ervaring. Tijdens jouw adviesgesprek kan je vrijwel het volledige assortiment Luxaflex® producten zien, zodat je de materialen kan aanraken en bepalen wat je het mooist vindt. Met inspirerende foto’s en voorbeelden van alle ontwerpen, krijg je een realistisch beeld van hoe je kamer en raam eruit kunnen zien. Je Luxaflex® specialist begeleidt je stap voor stap door het proces.

Smart home-experts

Bij Luxaflex® beschouwen we de veiligheid van kinderen als een topprioriteit. Producten veiliger maken voor gezinnen met baby's en jonge kinderen is een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. De Luxaflex® specialist is daarom ook een expert op het gebied van besturingssystemen. Zo kan hij je de kindveilige bedieningsopties laten zien voor de bediening van je Luxaflex® raamdecoratie en je laten ervaren hoe ons smarthome-systeem PowerView® Automation werkt. Handmatig, met de Pebble of de schakelaar en samen met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

Professionele meet- en montageservice

Omdat alle Luxaflex® raamdecoratie op maat wordt gemaakt, is nauwkeurig opmeten van cruciaal belang. En dat is tegelijkertijd ook een serieuze uitdaging. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken aangezien je Luxaflex® specialist je helemaal ontzorgt. Zodra je bepaald hebt welk product jouw voorkeur heeft, komt de specialist bij je thuis om je ramen te beoordelen, belangrijke details zoals licht- of privacy behoeften te checken en vervolgens alles nauwkeurig te meten. Zo kun je een duidelijke en precieze prijsopgave krijgen, die rekening houdt met alle aspecten. Nadat je producten besteld zijn, maken wij jouw raamdecoratie op maat in een van onze fabrieken.

Deskundige montage

Zodra je nieuwe raamdecoratie klaar is, komt je leverancier terug om ze te installeren, inclusief een demonstratie van het gebruik van je raamdecoratie. Vanaf dat moment geldt ook de volledige Luxaflex® garantie. Dit alles zorgt ervoor dat je nieuwe Luxaflex® raamdecoratie er jarenlang perfect uitziet en perfect werkt. Je hoeft nu enkel nog maar achterover te leunen en te genieten van het uitzicht.

Zo bereid je je voor op een bezoek aan een Luxaflex® Specialist

Alle voordelen op een rijtje

 • Altijd een showroom in de buurt
 • Goed opgeleide dealers die je deskundig advies en inspiratie bieden
 • Persoonlijk advies
 • Actuele collecties: keuze uit de nieuwste trends in kleuren en designs
 • Smart Home oplossingen: experts in home automation
 • Duurzaam ontwerp: energie-efficiënte oplossingen, isolerend en energie besparend
 • Professionele meet- en installatieservice
 • Topservice en -nazorg

Wat zijn de verschillen tussen de type dealers van Luxaflex®?

 1. Luxaflex® Gallery dealers bieden je het volledige Luxaflex® assortiment. In een showroom van meer dan 50 m2 vind je de meest uitgebreide presentatie van producten, opties en functionaliteit. Ze voorzien je van deskundig technisch en styling advies, hebben meet- en montageservice en nemen je mee bij de keuze van je raamdecoratie. Ook ervaar je hier het comfort van PowerView® automation met maar liefst 11 slimme producten in de showroom.
 2. Luxaflex® Inspiration dealers leveren het volledige Luxaflex® assortiment. En tonen je in een showroom van minimaal 25 m2 de vele mogelijkheden in een compactere presentatie. Natuurlijk ben je verzekerd van deskundig advies en is meet- en montageservice (meestal) beschikbaar. Benieuwd naar onze smarthome opties? Bij de inspiration dealers ervaar je PowerView® automation met 5 slimme producten.
 3. Luxaflex® Select dealers voeren standaard de meest populaire producten uit Luxaflex® assortiment, en tonen je die in een eigen presentatie. Ze adviseren je bij je aankoop en het meten en monteren.