Zo kies je de beste raamdecoratie voor openslaande deuren

Met mooi weer laat je je tuindeur of schuifpui het liefst de hele dag openstaan. Maar welke raambekleding is eigenlijk het meest geschikt voor een openslaande deur?

Een heerlijk briesje en warme zonnestralen: met mooi lenteweer heb je de deur het liefst de hele dag openstaan. Maar welke raambekleding is eigenlijk het meest geschikt voor een openslaande deur? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt! Zoeken hoeft niet meer, want wij inspireren je graag met geschikte raamdecoratie voor jouw (tuin)deur of schuifpui. Een verademing voor jouw woning!

Tip: Verticale Jaloezieën

Perfect voor iedere ruimte zijn Verticale Jaloezieën. Deze strakke lamellen met een open karakter geven je interieur een gestroomlijnde look en zijn ideaal voor grotere ramen en brede puien. De woonkamer lijkt hierdoor niet alleen groter, maar ook langer en hoger. Er is ruime keuze uit een rijk stoffen- en kleurenpalet, van pastel tot neutrale tinten: deze lamellen passen dus in elk interieur. Wil je privacy creëren of juist genieten van optimaal uitzicht naar buiten? Verticale jaloezieën, variërend in breedtes van 52 tot 127 mm, zijn in heel kleine stappen te verstellen, zodat je de gewenste lichtinval kunt regelen op elk moment van de dag. Overdag schijnt het zonlicht optisch als een streepdessin naar binnen; een prachtig lichtspel waardoor de kamer nog levendiger wordt. De stoffen lamellen zijn tevens te bedienen met PowerView Motorisation®. Met dit systeem bedien je de raambekleding via je smartphone, tablet of via stembesturing.

Handige horren

Wanneer je je grote schuifpui of tuindeur optimaal wilt gebruiken en tegelijkertijd pollen en insecten buiten wilt houden, is een hor dé musthave voor je interieur. Geniet het meest van de buitenlucht en lichtinval door een plissé hordeur te plaatsen. Het gaas van deze hor wordt in gebruik niet opgerold maar opgevouwen, waardoor je de doorkijk het meest benut. Een mooi voorbeeld is de Sencillo Grande rolhordeur, waarin zich minder vuil gaat nestelen door het vlakke gaas. Mooi meegenomen wanneer je de horren gaat schoonmaken! Schuifpui horren worden altijd op maat gemaakt voor de perfecte oplossing.

Plissé Shades en Duette® Shades

Twee collecties die veel overeenkomsten hebben, maar ook verschillen tonen, zijn de Plissé Shades en de Duette® Shades. Beiden zijn erg geschikt voor openslaande deuren door hun frisse en speelse look. De semi-transparante Plissé Shades, welke een enkele plooi hebben, stralen luchtigheid uit en zijn daardoor ideaal voor ruimtes als de woonkamer, eetkamer of keuken. Duette® Shades daarentegen zijn met de dubbele plooien minder transparant, waarmee ze een strakke en elegante uitstraling hebben. Perfect voor een tuindeur of schuifpui in ieder interieur!

Elegante Silhouette® Shades

Sereen, zacht gefilterd licht creëer je met Silhouette® Shades. Ze bieden privacy, geven een natuurlijke lichtinval en ook deze raambekleding is beschikbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation®. Silhouette® Shades zijn een mooi alternatief voor gordijnen vanwege de lichtvriendelijke en lichtdoorlatende stoffen. Tuimel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt weggefilterd.

Landelijke sfeer met houten jaloezieën

Ben je op zoek naar een warme uitstraling voor jouw openslaande deuren? Ga dan voor de natuurlijke elementen van houten jaloezieën, die de schoonheid van de natuur naar binnen halen. De collectie bestaat uit hardhout en modern imitatiehout voor een fraaie look en hoge duurzaamheid. Ook is het mogelijk om zelf je unieke kleur te laten maken, naast populaire trendkleuren als Scandinavisch blankhout, okergeel en diepzwart. Daarbij kun je kiezen voor een matte of juist glanzende afwerking. Tenslotte is ook deze collectie te bedienen met PowerView Motorisation®.