Top down/ Bottom up raambekleding

Als je in een drukke straat woont is het fijn om zelf te kunnen bepalen wanneer je je raambekleding volledig open doet voor zonlicht of juist gesloten houdt voor privacy. Soms zijn langslopende mensen gezellig, maar je wilt ook jezelf terug kunnen trekken wanneer jij daar behoefte aan hebt. Ook in de badkamer is het fijn om volledige privacy te behouden. Maar dat betekent niet dat je geen daglicht binnen kan krijgen. We hebben verschillende oplossingen die ervoor zorgen dat je nog steeds lichtinval kan hebben, maar ongestoord kunt genieten van je privacy.

Top Down / Bottom Up bij openslaande deuren Top Down / Bottom Up bij openslaande deuren

1) Kies voor raamdecoratie of zonwering die past

Als je thuiskomt en je wilt ontspannen is het fijn om dit in volledige rust te kunnen doen. Het ophangen van raambekleding kan dit vereenvoudigen, maar je wilt echter niet overdag in een donkere kamer zitten. Elk product van Luxaflex® wordt op maat gemaakt, geheel naar jouw specificaties. Zo ben je zeker dat je raambekleding perfect past. In de Luxaflex® showroom bij jou in de buurt krijg je deskundig advies van onze specialisten die jouw wensen graag uit laten komen. Zij nemen de tijd om je het volledige productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. En je kunt er onze unieke, veilige bedieningsmethoden zelf uitproberen. Vind hier een Luxaflex® adviseur bij jou in de buurt.

2) Top Down / Bottom Up

Open uw raambekleding vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy, licht en uitzicht. Wij noemen het “Top-Down/Bottom-Up”, maar het betekent eenvoudigweg dat u de lichtinval op een prachtig veelzijdige manier kunt reguleren. Ook bekend onder de naam “Op-en-neertje” is dit een van de meest gevraagde opties in Nederland, vaak in combinatie met het innovatieve LiteRise® ontwerp. Zo kunt u met één hand exact de positie van uw zonwering bepalen… en brengt u de zonwering eenvoudig omhoog en omlaag. De perfecte oplossing als je privacy en lichtinval wilt combineren. Top Down/ Bottom up is beschikbaar met Duette® Shades, Plissé® Shades en horizontale jaloezieën.

None

Vraag een gratis brochure aan

Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door onze raamdecoratie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox

3) Kies het juiste materiaal

Wil je privacy combineren met daglicht en uitzicht? Kies dan voor inbetween gordijnen of semi transparante stoffen. Of voor een van de unieke Luxaflex® opties, zoals ClearViewTM stoffen bij Twist® Rolgordijnen en Silhouette® Shades: stoffen met een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. Hierdoor wordt zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte verspreid en heb je een kristalhelder uitzicht door het raam naar buiten: ideaal wanneer het maximaliseren van daglicht of het minimaliseren van kunstlicht gewenst is. Van buiten uit is het lastig naar binnen te kijken. Zo houdt jij je privacy, maar heb je wel lichtinval in je huis.

Of kies voor MegaView® Jaloezieën: 25 en 50 mm. Voor twee keer zoveel zicht naar buiten of juist het creëren van privacy zijn de 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën verkrijgbaar in de MegaView® uitvoering met unieke kantelfunctie. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot vijf meter hoog afdekken, waardoor ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kan worden verkregen.

4) Luxaflex PowerView® Automation

Luxaflex® PowerView® Automation is een draadloos systeem, waarmee je alle raamdecoratie bedient via een Pebble® of een app. Stel alles eenvoudig in en je hebt altijd de perfecte lichtinval en privacy! Ook is het mogelijk je zonwering op afstand te bedienen en vooraf ingeplande scenes af te spelen. Met PowerView® Automation kan je voor een langere periode instellen wanneer je raambekleding open of dicht dient te zijn. Op die manier hoef je nauwelijks je raambekleding zelf nog te bedienen, maar gaat het allemaal automatisch.

Vind een Luxaflex® showroom

Neem contact op met je plaatselijke Luxaflex® specialist die je zal adviseren bij de keuze van je Top Down / Bottom Up raambekleding.