Raambekleding bedieningen

Er zijn talrijke manieren waarop je je raamdecoratie eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor jouw huis.

Elektrische raamdecoratie Elektrische raamdecoratie

PowerView® Automation

Met PowerView® Automation bepaal je jouw eigen comfort. Precies zoals je het wilt op elk moment van de dag. Bepaal jouw eigen instellingen en PowerView® doet de rest.

Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die jij wilt. Met één druk op de knop beweegt jouw elektrische raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scènes volgen jouw dagelijks ritme. PowerView® Automation is beschikbaar in combinatie met het assortiment aan verfijnde stoffen, kleuren en materialen van Luxaflex®.

De bedieningsopties kunnen per product verschillen. Vraag je Luxaflex® dealer naar de beste oplossing voor je raam en huis.

Lees meer over PowerView® Automation

Meer PowerView® videos

PowerView® Automation is verkrijgbaar met:

Elegant en veilig

Ontdek slimme raamdecoratie

Top Down/Bottom Up

Privacy met uitzicht. Open ze vanaf de bovenkant, de onderkant, of zet ze ergens daartussen vast. Creëer de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht. Top Down/Bottom Up betekent eenvoudigweg dat u de lichtinval op een prachtig veelzijdige manier kunt reguleren. Ook bekend onder de naam “Op-en-neertje” is dit een van de meest gevraagde opties in Nederland, vaak in combinatie met het innovatieve LiteRise® ontwerp. Zo kunt u met één hand exact de positie van uw zonwering bepalen en brengt u de zonwering eenvoudig omhoog en omlaag. De perfecte oplossing als je privacy en lichtinval wilt combineren.

Top Down/ Bottom up is beschikbaar met Duette® Shades, Plissé® Shades en horizontale jaloezieën.

Vraag je Luxaflex® dealer naar de beste oplossing voor je raam en huis.

Meer Top-Down/Bottom-Up bedieningsvideo’s

Lees meer over Top-Down/Bottom-Up.

Top Down/Bottom Up is verkrijgbaar met:

Privacy en lichtinval

Ontdek Top Down/Bottom Up

SoftRaise®

Speciaal voor rolgordijnen hebben we de veilige en elegante SoftRaise® bediening. Deze werkt als volgt: trek de onderlat omlaag tot de gewenste hoogte en het rolgordijn blijft in positie. Om het rolgordijn omhoog te laten, trek je aan de onderlat en laat deze los. De raamdecoratie rolt dan automatisch op. Het optionele trekkoord maakt het mogelijk om SoftRaise® rolgordijnen te gebruiken op ramen die buiten “ normaal” handbereik zijn, omdat ze bijvoorbeeld te hoog zijn of boven een obstakel, zoals een aanrecht zitten.

SoftRaise® is verkrijgbaar met:

SmartCord®

Ons unieke ontwerp is uitgerust met een oprolbaar koord waarmee je de raambekleding omhoog en omlaag brengt – zonder rommelig bungelende koorden. Het bedieningssysteem is dan ook geschikt voor kleine kinderen en huisdieren.

Vraag je Luxaflex® dealer naar de beste oplossing voor je raam en huis.

Meer SmartCord®-bedieningsvideo’s

SmartCord® is verkrijgbaar met:

Makkelijk en stijlvol

Ontdek SmartCord® bediening

LiteRise®

Ons koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: duw de Duette® Shades, Silhouette® Shades, Plissé Shades of Horizontale Jaloezieën met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je raamdecoratie blijft in de positie waar je ze loslaat.

Meer LiteRise®-bedieningsvideo’s

LiteRise® is verkrijgbaar met:

Comfortabel en veilig

Ontdek LiteRise®

Naast deze bedieningen hebben we ook nog bediening met slingerstand, schuifstok of koord- en kettingbedieningen. De bedieningsopties kunnen per product verschillen. Vraag je Luxaflex® dealer naar de beste oplossing voor je raam en huis.

FAQ's - Raambekleding bedieningen