Projecten

Luxaflex® - voor professionals

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoren, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staan, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling, sfeer en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Over Luxaflex®

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Als zaken als lichtregulering, onderhoud, licht- en temperatuur controle écht belangrijk zijn, kunt u al decennia lang op de expertise van Luxaflex® vertrouwen. Natuurlijk met de bekende jaloezieën voor binnen en buiten, rolgordijnen en screens, maar ook gordijnen en de super-isolerende Duette® Shades.

Duurzaamheid

Luxaflex® producten regelen de duurzame energiestroom van de zon. Controle hierover is een van de hoekstenen voor een energie-efficiënt en duurzaam gebouw, doordat dit onnodige koellasten voorkomt, zonnewarmte ’s winters toelaat en daglichtgebruik ten volle mogelijk maakt. Dit bespaart op verlichting.

Sinds jaar en dag past Luxaflex® gerecycled aluminium toe in onze producten. Optimalisatie van de metallurgische processen heeft geleid tot legeringen die tot 99% uit gerecycled materiaal bestaan. In onze innovatie nemen materialen met een gunstig milieuprofiel een centrale plaats in. Luxaflex® Nederland maakt zich in rap tempo vertrouwd met circulariteit. De nieuwste ontwikkeling is Sea-Tex™ en dit weefsel bestaat voor 50% uit gerecycled oceaanplastic.