Keuken raambekleding

De keuken is een centraal punt in je huis waar je graag samen komt met je familie. Een plek waar lekker eten wordt gemaakt en je de dag door kan spreken. Je wilt op dat moment zelf kunnen bepalen of je graag naar buiten kijkt of je privacy wil behouden. Met passende keuken raambekleding op maat komt deze sfeer tot leven.

Natuurlijk zijn er ook enkele machines waar u rekening mee moet houden, zoals fornuizen, vaatwassers en de kraan. Deze apparaten creëren een warm, vochtig klimaat dat schadelijk kan zijn voor traditionele raambekleding. Ook is het gevaar op vuil, vlekken, aanslag en damp in een keuken groter die de conditie van uw raambekleding kunnen beïnvloeden. Maar wij hebben speciale raambekleding ontworpen die toegepast kan worden in de keuken. Lees hier alles over de verschillende toepassingen.

Luxaflex® raamdecoratie Luxaflex® raamdecoratie

Raambekleding voor in keukens

Door de vochtigheid en vuil in de keuken zijn niet alle raambekleding geschikt. Kies voor raambekleding op maat met een StainStop® finish. Dit is een vocht- en vuilafstotende stof die ervoor zorgt dat je raambekleding mooi blijft. StainStop® is verkrijgbaar met rolgordijnen, verticale jaloezieën en plissé shades. Daarnaast bieden we kunststof shutters, houten jaloezieën en LightLine® Rolgordijnen die ook goed toepasbaar zijn in de keuken, omdat deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Laat je adviseren door een specialist in de buurt, zodat jij alle opties kunt bekijken.

Rolgordijnen

De stijlvolle rolgordijnen passen op keukenramen van bijna alle afmetingen en zijn verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren en dessins. Hierdoor is er altijd wel een kleur die bij je interieur past. Al onze raambekleding wordt op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent van een passende oplossing.

Luxaflex Lightline® Rolgordijnen - Verticale Jaloezieën

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Met Luxaflex LightLine® Rolgordijnen maak je niet alleen een designstatement, maar de perfecte keuze voor de keuken. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal: een mix van 35% polyester en 65% polypropyleen dat heel goed bestand is tegen vocht, warmte en direct zonlicht. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook heel praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons.

Verticale Jaloezieën (textiel, aluminium en kunststof)

Verticale jaloezieën is klassieke raambekleding die onderhoudsarm is. Daarnaast hebben we verschillende duurzame opties die Cradle-to-Cradle gecertificeerd zijn of gemaakt van 98% gerecycled aluminium. Deze stijlvolle en praktische raambekleding neemt in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Hierdoor kan men maximaal genieten van een onbelemmerd uitzicht en vrije doorloop, met name bij grotere ramen en zoals schuifpuien en glasgevels. Lichtinval en privacy kunnen geoptimaliseerd worden, doordat de lamellen in kleine stappen te verstellen zijn.

Kunststof en aluminium jaloezieën kun je eenvoudig afnemen met een vochtige doek.

Plissé Shades

Stijlvol, slank en leverbaar met coatings voor een optimaal kleurbehoud of een vuilwerende StainStop® coating, speciaal voor ruimten die wat vlekgevoeliger zijn, zoals de keuken. De frisse, geplooide stoffen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren.

Staat de zon op je aanrecht en wordt het snel warm in je keuken? Voor een nog betere zonwering zijn stoffen met de warmte reflecterende Topar® coatings verkrijgbaar. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm. Leverbaar in 2 plooibreedten: 25 en 32 mm.

Horizontale Jaloezieën & shutters

Al jarenlang zijn aluminium jaloezieën een vertrouwde keus voor in de keuken. Ze zijn heel solide, makkelijk schoon te maken en mooi. Met een vochtige doek veeg je het vuil gemakkelijk weg. Bovendien neemt aluminium geen kookgeurtjes op. Aluminium jaloezieën,shutters en de houtlook jaloezieën een goede keuze voor in de keuken.

Luxaflex® Shutters - Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Advies voor keuken raambekleding

De plek van je ramen is bepalend voor wat voor raambekleding er geschikt is. Het is belangrijk dat je raambekleding zo lang mogelijk mooi blijft. Laat je adviseren door een specialist, zodat je de juiste toepassing kiest die bij jouw situatie past. Zij kunnen je adviseren over de praktische oplossingen, maar zorgen er daarbij voor dat het helemaal past bij jouw interieur. Praktisch en stijlvol. Al onze raambekleding wordt op maat gemaakt, zodat je verzekerd bent voor passende raambekleding in de keuken.

Luxaflex® Brochure aanvragen

Vraag gratis brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.

Brochure aanvragen

FAQ's - Keuken raambekleding