Experimenteer met de Histor kleur van 2023: Vining Ivy

Heb je altijd al een vleugje blauw of groen in je interieur gewild, maar zoek je nog een mooie tint? Laat je inspireren door Histor’s kleur van 2023: Vining Ivy. In deze blog ontdek je hoe je deze blauwgroene trendkleur verwerkt in bijvoorbeeld jouw slaapkamer, woonkamer en werkkamer en hoe je de serene tint met andere kleuren combineert. Pak de verfkwast er dus maar bij, want op deze kleur word je op slag verliefd!

Van groen tot blauw en weer terug

Vining Ivy is een veelzijdige kleur die van jouw huis weer een warme, harmonieuze plek maakt. Je bepaalt zelf hoe je de kleur ziet: groen, blauw, groenblauw, blauwgroen en alles er tussenin. Het is een mix van krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Histor heeft drie inspirerende paletten ontwikkeld die laten zien hoe je Vining Ivy kunt toepassen in jouw interieur: Serenity, Origin en Duality.

Histor kleur van 2023 en Houten Jaloezieën van Luxaflex®

Van slaapkamer tot thuiskantoor

De serene tint is een trendy toevoeging aan je interieur en niet alleen geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buitenshuis. Je kunt de kleur gebruiken als basiskleur op een wand, of juist een statement maken door het toe te passen op bijvoorbeeld de keukenkastjes of kozijnen.

Vining Ivy is een ideale kleur om even bij weg te dromen en dus perfect voor in de slaapkamer. Creëer een elegante en luxe sfeer door het te combineren met gouden accessoires. Of combineer het met kraakhelder wit beddengoed en pastelblauwe of groene Plissé Shades voor een frisse look.

Een andere ruimte waar de trendkleur mooi past, is de werkkamer. Blauw is de kleur van concentratie en heeft een rustgevende werking, waardoor je je goed kunt focussen op je werk. De smaragdgroene toon creëert een gevoel van balans en precies die combinatie is wat je nodig hebt in een werkkamer.

Histor kleurenpalet Origin en groene Plissé Shades van Luxaflex®

Natuur naar binnen halen

De groenblauwe trendkleur geeft je het gevoel dichter bij de natuur te zijn, zoals bij de zee en de lucht. Daardoor matcht het Origin kleurenpalet, met de focus op aardse tinten, heel mooi met andere natuurlijke elementen. Denk aan houten jaloezieën en linnen gordijnen. Hiermee waan jij je in een oase van rust.

Histor kleurenpalet Duality en groene Duette® Shades van Luxaflex®

Eigentijdse look

Ben je meer fan van een uitgesproken interieur? Kies er dan voor om Vining Ivy te combineren met meer eigentijdse kleuren die je niet snel in de natuur zal tegenkomen, zoals felle en heldere pasteltinten uit het Duality kleurenpalet. Denk hierbij aan zalmroze of groene Duette® Shades en groene kussentjes op de bank.