Warme kleuren in je interieur voor deze koude dagen

Warm interieur

De herfst is in volle gang. Langzaam maar zeker creëren de bladeren aan de bomen in het bos een schitterend schouwspel van prachtige warme kleuren, van vlammend rood tot goudgeel. Nu we meer tijd in huis doorbrengen maken we het interieur warm en gezellig met sierkussens in brique, terracotta en bruintinten, grof gebreide poefs en een plaid om heerlijk onder te kruipen op de bank. We steken de open haard aan en decoreren met gekleurd glas en accessoires in koper en messing.

warme-kleuren

v.l.n.r: Pinterest, sfeerbeeld van Next, Luxaflex® Horizontale Jaloezieën.

Knusse herfstavonden

Ook de prachtige bruin en mosgroentinten van boomschors inspireren. Met de kleur groen haal je de natuur letterlijk in huis. De textuurweefsels die zichtbaar zijn in de Plissé Shades van Luxaflex® passen helemaal bij deze, op de natuur geïnspireerde, woonstijl en de Topar® Plus stofcoating zorgt voor extra isolatie. Combineer warme kleuren met andere natuurlijke materialen zoals steen, hout, wol en kurk en je bent verzekerd van knusse en warme herfstavonden.

warme-kleuren

v.l.n.r: Luxaflex® Plissé Shades,beeld via Pinterest, Luxaflex® Horizontale Jaloezieën.

Fleur je herfst op!

De herfst met haar kleurenpracht heeft iets magisch. Buiten nemen de bladeren diverse gele, bruine en rode tinten aan, en vormen zo uiteindelijk een prachtig bladerdek op de grond. Deze typische herfstkleuren kan je laten terugkomen in de keuze voor je planten in huis. Denk bijvoorbeeld aan een Sanseveria. De rechtopstaande, puntige bladeren met een prachtig patroon zorgen ervoor dat jouw interieur een mooi natuurlijk zichtpunt krijgt.  Of kies voor de veelzijdigheid van een Varen. De varenfamilie is groot en kent veel diversiteit. Varens zijn makkelijk in onderhoud, zuiveren de lucht en zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Een aanwinst voor je huis dus!

warme-kleuren

Luxaflex® Plissé Shades

Ben jij naar nog meer inspiratie opzoek? Lees dan dit blog eens over hoe je kou in huis tegengaat.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden