Warme kleuren in je interieur voor deze koude dagen

  • Trends

De herfst is begonnen. De natuur verrast ons met een schitterend schouwspel van prachtige kleuren. Ook je interieur kan de warmte van de herfst uitstralen.

Warm interieur

De herfst is in volle gang. Langzaam maar zeker creëren de bladeren aan de bomen in het bos een schitterend schouwspel van prachtige warme kleuren, van vlammend rood tot goudgeel. Nu we meer tijd in huis doorbrengen maken we het interieur warm en gezellig met sierkussens in brique, terracotta en bruintinten, grof gebreide poefs en een plaid om heerlijk onder te kruipen op de bank. We steken de open haard aan en decoreren met gekleurd glas en accessoires in koper en messing.

Knusse herfstavonden

Ook de prachtige bruin en mosgroentinten van boomschors inspireren. Met de kleur groen haal je de natuur letterlijk in huis. De textuurweefsels die zichtbaar zijn in de Plissé Shades van Luxaflex® passen helemaal bij deze, op de natuur geïnspireerde, woonstijl en de Topar® Plus stofcoating zorgt voor extra isolatie. Combineer warme kleuren met andere natuurlijke materialen zoals steen, hout, wol en kurk en je bent verzekerd van knusse en warme herfstavonden.

Fleur je herfst op!

De herfst met haar kleurenpracht heeft iets magisch. Buiten nemen de bladeren diverse gele, bruine en rode tinten aan, en vormen zo uiteindelijk een prachtig bladerdek op de grond. Deze typische herfstkleuren kan je laten terugkomen in de keuze voor je planten in huis. Denk bijvoorbeeld aan een Sanseveria. De rechtopstaande, puntige bladeren met een prachtig patroon zorgen ervoor dat jouw interieur een mooi natuurlijk zichtpunt krijgt. Of kies voor de veelzijdigheid van een Varen. De varenfamilie is groot en kent veel diversiteit. Varens zijn makkelijk in onderhoud, zuiveren de lucht en zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Een aanwinst voor je huis dus!

Ben jij naar nog meer inspiratie opzoek? Lees dan dit blog eens over hoe je kou in huis tegengaat.