Een zinderende zomer

Hoera, het is zomer! We gaan vaker op pad, gezellig een dagje naar het strand of genieten juist lekker in de tuin van de zon. Het belooft een zomer te worden waarin we nog veel thuiswerken, maar thuis moet ook een plek zijn om te ontspannen. Een zomer-proof tuin en een fijne werkplek zijn daarom geen overbodige luxe.

Rustige thuiswerkplek

Wil je thuis fijn werken? Stap één is een rustige ruimte waarin je je kunt concentreren. Lichte, koele kleuren zoals crème of lichtblauw stralen rust uit. Je kunt ook kiezen voor een verkoelende en rustgevende groene tint zoals Tranquil Dawn, waarmee je de natuur letterlijk naar binnen haalt.

Gordijnen, Vouwgordijnen en Duette® Shades van Luxaflex®

Als je zit te werken, wil je niet dat het licht reflecteert in je beeldscherm. Daarom is het van belang dat je de juiste raamdecoratie kiest, die jij op ieder moment van de dag kunt aanpassen. Onze Plissé en Duette® Shades met bottom-up en top-down functie bieden de ideale oplossing! Tijdens het harde werken is frisse lucht ook erg belangrijk. Heb je altijd je raam of deur open voor dat heerlijke briesje, maar word je daardoor wel lastiggevallen door ongewenste insecten en muggen? Een hor biedt uitkomst, zelfs tegen die vervelende pollen. In onze collectie hebben we horren voor ramen, deuren en schuifpuien in plisségaas en vlakgaas beschikbaar.

Horren van Luxaflex®

Luchtige gordijnen

Bij de zomer denk je aan luchtige, lichte stoffen. Dat gordijnen daar ook perfect bij passen, is te zien met onze nieuwe collectie. Naast de kleur en textuur van de stof kun je ook kiezen uit verschillende transparanties. Deze kamerhoge raamdecoratie is ideaal voor ruimtes als de slaapkamer, eetkamer of woonkamer. Fijne bijkomstigheid is dat ze te combineren zijn met andere raamdecoratie, zoals vouwgordijnen in dezelfde stof. De gordijnen worden geleverd met  PowerView® Automation, een slim bedieningssysteem waarmee het mogelijk is om ze automatisch te openen en te sluiten. Momenteel zijn ze exclusief verkrijgbaar bij onze Gallery dealers.

Luxaflex® Gordijnen

Buitenleven: stijlvol terras  

Hoe fijn is het als je thuis een plek hebt waar je even tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur om je heen? Een terras waar je kunt lunchen of werken bijvoorbeeld. Creëer een koele schaduwplek met terraszonwering met elektrische bediening. Met kleurrijke kussens, weelderige bloempotten en mooi buitenservies wordt het een stijlvol terras waar je talloze zomeravonden kunt vertoeven. Lees onze blog met terrastips voor meer inspiratie!

Luxaflex Outdoor Terraszonwering

 Ideale lichtinval met Tranquil Dawn 

Dé zomertint als je het ons vraagt? Dat is Flexa’s trendkleur van het jaar: Tranquil Dawn. Deze lichte, groengrijze tint is geïnspireerd op de ochtendlucht en past daarmee perfect in een zomers interieur. Speciaal voor de zomer hebben we een nieuw kleurenpalet ontwikkeld met speelse tinten. Laat je inspireren door de brochure!

Verticale jaloezieën en Plissé Shades van Luxaflex®

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden