Een vleugje magie: klaar voor de feestdagen

  • 22 december 2023
  • Eline van Dijk
  • Trends

Wat is december toch een fijne maand: op en top winter, tijd voor je geliefden en vooral lekker veel momenten binnenshuis doorbrengen. Maak je interieur klaar voor de feestdagen en geniet van dit heerlijke holiday season!

We love warme tinten

Om een winterse sfeer te creëren in huis, kies je voor warme kleuren zoals bordeauxrood, chocoladebruin of donker taupe. Denk bijvoorbeeld aan accessoires als een cosy vloerkleed en kussens voor op de bank of maak een statement met gekleurde raambekleding. Extra leuk: laat deze aardse kleuren matchen met een zelfgemaakte kerstcreatie! Versier bijvoorbeeld een vaas met gezellige kerstballen.

Luxaflex® gordijnen en plissé shades & sfeerbeeld

Opgeruimd staat netjes

Als je aan december denkt, denk je natuurlijk ook aan alle uitgebreide etentjes die typisch zijn voor dit seizoen. Heb jij dit jaar plannen om je uit te sloven in de keuken? Dan heb je waarschijnlijk weinig trek om vervolgens alles op te moeten ruimen. Onze shutters en horizontale jaloezieën zijn gelukkig eenvoudig schoon te maken. Zo kun je na het koken snel genieten van een warme chocolademelk in plaats van de keuken schoonboenen.

Luxaflex® Duette® shades & sfeerbeeld

Ook ná de feestdagen een sprankelend interieur

De feestdagen staan in het teken van gezelligheid. Je huis straalt feestelijkheid uit door alle sprankelende accessoires, maar hoe zorg je ervoor dat je ook in de overige wintermaanden diezelfde sfeer behoudt? Mooie accessoires zijn key! Ga voor gedraaide kaarsen en vrolijke kandelaren of een gekleurde vaas met mooie bloemen erin en geniet zo ook na oud en nieuw nog van de winter. Wil je meer tips? Bekijk dan deze blog.