Wintertijd: Fleuren dat interieur met trendkleuren!

  • Eline van Dijk
  • Trends, Tips, Nieuws

Heerlijk; de wintertijd staat voor de deur en dat doen we met de nieuwste trendkleuren en natuurlijke materialen voor een warme en gezellig interieur. Wat dacht je van lila, mosterd en bordeauxrood met een vleugje geel?

De wintertijd is ingegaan, dus het is tijd om een warm en gezellig interieur te creëren. Aan de slag met de nieuwste interieur trendkleuren en natuurlijke materialen! Wat dacht je van lila, mosterd en bordeauxrood met een vleugje geel? Met deze nieuwe kleurencombinatie geef je de sfeer in huis een echte upgrade. In de basis zien we veel hout waardoor een wit huis minder kil aanvoelt. Houten Jaloezieën hebben een moderne maar toch ook behaaglijke uitstraling. Hang ze voor de openslaande deuren en je hebt een warm decor.

Tafelstyling: altijd sfeer

De tafel is in de keuken en eetkamer een echte blikvanger. Belangrijk is om de tafel elke dag even te decoreren met iets leuks. De stylingtip is om meer dan één vaas neer te zetten, want dat staat vaak wat eenzaam op het grote tafeloppervlak. Zet een verzameling van vaasjes neer die hoger en lager zijn en doe er een paar bloemen en takken in (niet te veel)! Speel met je kleurrijke servies en leg er bijvoorbeeld lekkere pepernoten of chocola op.

OYOY Living Design

Spelen met kleur

Karamel, toffee en melkchocolade: dat zijn de interieur trendkleuren die we in de basis van ons interieur toepassen deze winter. Speel met toon-op-toon effecten en kies accentkleuren in lila, zalm en geel. Horizontale Jaloezieën vind je in al deze interieur trendkleuren waardoor je niet je muur maar juist je raamdecoratie extra sfeervol maakt. Met het daglicht dat er doorheen valt komen de kleuren extra tot leven.

Extra mat - extra mooi

Horizontale aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in een zachte en matte finish en zijn daarmee extra mooi. Dit geeft een luxere uitstraling en de jaloezieën passen zowel in een landelijke als industriële sfeer heel goed.

Kaarsjes aan

Kies voor zoveel mogelijk kleurrijke accessoires om de sfeer in huis gezelliger te maken. Decoreer je lambrisering, de tafel of de sidetable met verzamelingen gekleurde accessoires. Denk aan glazen windlichtjes of vazen en beelden met archetypische vormen zoals een tube, een boog of een bol. Zet ze als een verzameling bij elkaar.

OYOY Living Design

Colorblocking: durf jij?

Pastelkleuren op een hele wand is misschien iets te veel van het goede, maar wat dacht je van een lila deur? Het colorblocking principe pas je toe met de nieuwste trendkleuren. Begin in het klein op tafel met gekleurde glazen objecten of pas het groots toe, waarbij de bank, het kleed en de raamdecoratie allemaal een andere kleur hebben. De nieuwste woontrends gaan echt een stap verder in het experimenteren met kleur, maar de basis in het tijdloze interieur zal altijd wit en naturel blijven.

Wit wonen met een tikkie kleur

Houd jij van een hele rustige witte basis in huis? Je kunt toch subtiel spelen met kleurrijke vazen die opvallen door een bijzondere vorm en kleur of apart dessin. De gebreide vazen van ch-a-ch.com zijn een voorbeeld van een echte noviteit die meteen door alle designtijdschriften wordt ‘opgepikt’ als nieuwe eyecatcher. Opvallend genoeg om sfeer te maken in een verder wit en rustgevend interieur.

De verkwikkende werking van blauw

Badkamers worden in de toekomst groter en sfeervoller waarbij interieur trendkleuren het grote verschil maakt. Met blauw versterk je bijvoorbeeld het frisse gevoel dat je ‘s ochtends nodig hebt om de dag energiek te starten. Laat het daglicht gefilterd binnen stromen zodat je sneller wakker bent en jezelf goed kunt scheren, opmaken en wassen in de spiegel. Decoreer hiervoor de ramen met Duette Shades of Plissé Shades. Kies hierbij voor een neutrale wit of natureltint.