Thuiswerken in stijl

Onze manier van werken verandert in rap tempo. Daar plukken we vaak de vruchten van, maar doordat we 24/7 bereikbaar zijn, en minder behoefte hebben aan een fysieke plek om met elkaar te communiceren, is er meer dan ooit aandacht nodig voor een goede werkplek thuis. 

Voor ventilatie en lichtcontrole: Plissé Shades met FrameFix™

Om rustig en geconcentreerd te kunnen werken is een optimale lichtbeleving van belang en willen we niet afgeleid worden door te veel felle kleuren of dessins. Wit is de ideale basiskleur voor het interieur en met name de keuze van de raamdecoratie is belangrijk. Met Duette® Shades filter je het felle zonlicht, maar beleef je nog steeds het daglicht optimaal doordat het materiaal semi-transparant is. Zo heb je geen inkijk én is de kamer rustig en licht genoeg om goed te kunnen lezen, werken en wakker te blijven ;-). Hoe donkerder een kamer is, hoe sneller een gevoel van moeheid je productiviteit af doet nemen! Dankzij de semi-transparantie kun je ook voor donkerder gekleurde Plissé of Duette® Shades kiezen, als je iets meer warmte wilt qua sfeerbeleving. En wil je frisse lucht? Gooi gerust je draai-/kiepraam open. Ook daar is goede raambekleding voor.

Stoer en zakelijk

‘Alles wit’ is al snel ongezellig en vaak ook niet zakelijk genoeg. Zoek daarom naar meer contrast door te spelen met zwart. De combinatie zwart-wit is een echte trend en geeft een werkplek een hedendaagse en stoere uitstraling. Het grafische effect dat je krijgt door bijvoorbeeld te kiezen voor horizontale zwarte lamellen in een witte ruimte, zorgt voor een prachtig decor. Laat hier en daar wat zwarte accenten terugkomen, zoals een zwart metalen bijzettafel of een zwarte hanglamp. 

Luxaflex® Houten jaloezieën

Stijlvol en informeel

In plaats van zwart, is de toevoeging van hout ook een goede stylingtip. Een grote houten eettafel die tegen een stootje kan, is een heerlijke plek om aan te werken. Met wat kleine krukjes die je makkelijk aanschuift, ontstaat een iets informelere sfeer die de creativiteit ten goede komt! Mix de strakke look van een licht rolgordijn met een lichte houtprint en je hebt in een handomdraai een stijlvolle werkplek.

rolgordijnen wit interieur

Rolgordijnen van Luxaflex®, bloomingville FW’19

Meer weten?

Lees dan vooral dit artikel met tips over uw (werk)houding en deze belangrijke tips over uw veiligheid online.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden