Brave Ground: Flexa’s Kleur van het Jaar 2021

Het is ieder jaar weer een belangrijk moment in de interieurwereld: de bekendmaking van Flexa’s Kleur van het Jaar! De kleur voor 2021 is net bekend en heet Brave Ground: een warme, aardse kleur geïnspireerd op de natuur, die andere kleuren laat stralen. Deze neutrale en tegelijkertijd veelzijdige kleur zorgt voor balans in iedere ruimte. Ontdek hoe je Brave Ground onder andere in je woonkamer, slaapkamer en werkkamer toepast en hoe je deze kleur kunt matchen met zowel klassieke interieurtinten als felle roodtinten.

Beeld: Flexa

Trendkleur voor ieder interieur

Brave Ground is ideaal voor mensen die zo nu en dan hun interieur willen veranderen. Het is namelijk een perfecte tijdloze basiskleur, maar tegelijkertijd ook geschikt om verschillende ruimtes te verbinden doordat de kleur makkelijk in elk soort interieur te verwerken is. Flexa heeft vier inspirerende paletten ontwikkeld die laten zien hoe je Brave Ground kunt toepassen in jouw interieur: Trust, Earth, Timeless en Expressive.

Combineer met natuurlijke, aardse kleuren

Hou je van natuurlijke en aardse tinten? Kies dan voor vertrouwde kleuren uit het Trust of het Earth kleurenpalet. Tip: creëer een warme woonkamer met een likje Brave Ground op de muur en combineer dit met gordijnen in een natuurlijke kleur die de hoogte van je woonkamer accentueren. Ben je juist op zoek naar een serene sfeer voor de werkkamer? Ook dan is de nieuwe trendkleur een perfecte optie. Als je je keuken een make-over wilt geven, is de kleur ook erg geschikt voor op de keukenkasten, omdat het erg goed matcht met diverse andere kleuren en materialen.

Beeld: Flexa en Gordijnen van Luxaflex®

Multifunctionele tint in een tijdloos interieur

Brave Ground kun je ook heel goed combineren met het Timeless palet. De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin van dit palet gaan perfect samen met Brave Ground en brengen een positief en inspirerend gevoel bij jou thuis. Deze kleurencombinatie is ideaal voor ruimtes als een werkkamer of slaapkamer, maar ook voor een woonkamer met wereldse meubels en gouden accessoires. Ook heel mooi: combineer het met planten in huis!

Beeld: Flexa en Duette® Shades van Luxaflex®

Opvallen in de slaapkamer

Maak een statement met knalkleuren en ga voor felroze en rood van het Expressive palet. Dit bestaat uit een mix van opvallend roze en rood, gecombineerd met subtielere kleuren in dezelfde tint. Expressieve kleuren zijn perfect om wat pit aan je huis toe te voegen. Dit palet geeft je energie, maar creëert ook balans door de Brave Ground trendkleur. Verf deze gewaagde kleuren op de muur of laat deze ze terugkomen in je beddengoed voor een gepassioneerde sfeer in de slaapkamer.

 

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden