Stijlvolle gordijnen kiezen met Souraya van Binti Home

In deze blog vertel ik, Souraya Hassan van Binti Home, hoe je met stijlvolle gordijnen net even een andere keuze kan maken, waarmee je een wow effect in de ruimte creëert.

Als interieurstyliste en oprichtster van online platform Binti Home, merk ik dat bij het kiezen van de raamdecoratie voor bijvoorbeeld de woonkamer vaak wordt gekeken naar kleuren die al in de ruimte aanwezig zijn. Dat is zeker een goed begin, want zo integreer je de gordijnen in het interieur. Toch wordt er nog vaak voor een veilige kleur gekozen zoals grijs of taupe, omdat andere keuzes wellicht wat spannend zijn.

Luxaflex® Gordijnen in het Binti Home inspiratiehuis Luxaflex® Gordijnen in het Binti Home inspiratiehuis

Gordijnen met een luxe uitstraling

Als je gordijnen gaat kiezen voor de woonkamer is het goed om te bepalen wat voor uitstraling je wilt creëren. Raamdecoratie is ontzettend bepalend voor de look and feel in de ruimte en maakt wat mij betreft de ruimte helemaal af. Hierboven zie je een mooi voorbeeld wat de nieuwe gordijnen in deze woonkamer doen voor de ruimte. Het brengt meteen zoveel sfeer en warmte in de zithoek. Deze ruimte is erg hoog. Daarnaast wilde ik de woonkamer graag een lichte en stijlvolle uitstraling geven met oriëntaalse invloeden. Gordijnen met een luxe uitstraling passen hier dan ook goed bij. De prachtige inbetweens met een gouddraad zijn de perfecte match. Ook al kies je bijvoorbeeld voor veel naturellen in je kleurenpalet. Door te combineren en variëren met glansgraden, diverse materialen en het combineren van structuren ontstaat er een stijlvol geheel.

Veiligheid en luxe in de woonkamer

In het Binti Home inspiratiehuis zijn onder andere gordijnen opgehangen met een wave plooi. Door het soepele golfeffect vallen de plooien gelijkmatig over de hele lengte van het gordijn. De mooie diepe plooien geven een rijke uitstraling. Alle gordijnen van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in combinatie met het slimme PowerView® Automation bedieningssysteem. Met PowerView® Automation kun je de gordijnen bedienen met je smartphone, tablet of afstandsbediening, ook wanneer je niet thuis bent. Dit geeft een heel luxe uitstraling en tegelijkertijd zorgt het ook voor de veiligheid. Mooi is dat je ook gepersonaliseerde scènes kan creëren, waarbij de raamdecoratie volgens jouw wensen aangepast worden.

Gordijnen met PowerView® Automation van Luxaflex® - Luxaflex® Gordijnen met waveplooi

Ga je voor verduisterend of inbetween?

Bij het kiezen van gordijnen, is het ook goed om te kijken hoe je de lichtinval en privacy wilt regelen. Aan de hand van verschillende transparanties kan je een keuze maken of je mooi gefilterd licht wilt met (semi-) transparante stoffen of juist een verduisterende stof voor meer privacy. Voor deze woonkamer koos ik bewust voor een transparante stof om het licht mooi gefilterd door te laten. Overdag zorgt deze transparante wel voor de juiste privacy. Voor ’s avonds geeft het iets minder privacy, maar bij het bepalen van de gordijnen voor de ruimte kijk je ook welke elementen belangrijk zijn voor de desbetreffende ramen. Wellicht kies je voor de transparante stoffen voor een raam met weinig inkijk, en juist voor een verduisterende stof voor een raam waar juist wél privacy gewenst is. Kijk dus goed naar jouw huidige situatie en bepaal op basis daarvan de keuze voor de transparantie van de stof.

Gordijnen van Luxaflex® in het Binti Home inspiratiehuis Gordijnen van Luxaflex® in het Binti Home inspiratiehuis

Speciale actie

Ben jij je aan het oriënteren op het kiezen van gordijnen of heb je jouw keuze al gemaakt? Dan is dit het moment om jouw gordijnen met PowerView® Automation te bestellen. Tot eind november geldt namelijk een speciale actie.

Actievoorwaarden - PowerView® Automation Hub weken

Je profiteert pas echt optimaal van PowerView® Automation met een Hub Kit. In de actieperiode ontvang je deze Hub Kit, ter waarde van € 285,- gratis, of met een aanzienlijke korting. De actie is geldig t/m 30 november.

Er wordt een stapelkorting gehanteerd:

  • Bij aankoop 1 PowerView® product: 20% korting op de Hub Kit
  • Bij aankoop 2 PowerView® producten: 50% korting op de Hub Kit
  • Bij aankoop 3 PowerView® producten: Hub Kit gratis