Eyecatcher: Een klassieke slaapkamer

  • Trends, Tips

Creëer een klassieke en romantische slaapkamer door met donkere kleuren en prints te spelen. Ontdek hoe je jouw slaapkamer omtovert in een vintage paradijs!

Wie bij een klassiek interieur aan saai of ouderwets denkt, heeft het fout. Een klassiek interieur staat namelijk voor luxe, comfort, kwaliteit en elegantie. Zo mag een kroonluchter niet ontbreken in je slaapkamer als je voor de ultieme klassieke uitstraling gaat. En voor je spulletjes kies je voor een elegant en donker dressoir, gecombineerd met zilveren of gouden details. Perfect om jouw slaapkamer mee om te toveren tot een rijke en rustige ruimte waar je heerlijk kunt bijkomen. Meer weten over hoe jij jouw slaapkamer omtovert tot een klassieke glamourkamer? Lees dan snel verder.

Vleugje romantiek

Bij een klassiek interieur wordt er meestal gebruik gemaakt van donkere kleuren die voor een antieke en romantieke uitstraling zorgen. Voor een vleugje romantiek in je slaapkamer combineer je donkere kleuren met print. Of kies voor een donkere houten vloer en meubilair en combineer het met warme kleuren door je muren te verven. Mix en match met lichte accessoires om te voorkomen dat de stijl te zwaar oogt en genieten maar!

Prints!

Om jouw klassieke en romantische slaapkamer compleet te maken mogen prints niet ontbreken. Als echte eyecatcher kies je voor een behang met bloemenmotief, hierin komt het klassieke helemaal terug en krijgt het een vintage gevoel. Voor een luxe uitstraling kies je een bed uit met een klassieke frame. Mocht een behang met print te uitdagend zijn, dan kun je altijd kiezen voor raambekleding met print. Zo zijn de Duette® Shades beschikbaar in veelzijdige kleuren en prints. Met prints in je raambekleding kun je je interieur fris en strak inrichten, maar toch een klassiek tintje eraan toevoegen. Vergeet ook niet om gouden of zilveren details aan je interieur toe te voegen. Zo maakt een spiegel met een gouden rand het plaatje compleet en staat het erg klassiek in combinatie met prints.