Een kijkje in de slaapkamer van Jellina Detmar

  • Sophie de Keijzer
  • Nieuws

Laatst namen wij een kijkje bij interieur influencer Jellina Detmar, die Silhouette Shades in de keuken heeft hangen. Deze keer staat haar slaapkamer in de spotlights. Ontdek waarom zij heeft gekozen voor houten jaloezieën in haar stoere slaapkamer!

Laatst namen wij een kijkje bij interieur influencer Jellina Detmar, die Silhouette Shades in de keuken heeft hangen. Deze keer staat haar slaapkamer in de spotlights. Lees verder en ontdek waarom zij heeft gekozen voor houten jaloezieën in deze stoere slaapkamer!

Je bepaalt zelf je lichtinval

Houten jaloezieën zijn eigenlijk niet alleen een trend van dit moment, maar ik vind het écht eigentijds. In de slaapkamer is het van belang dat je ’s nachts de kamer goed kunt verduisteren en overdag voldoende lichtinval hebt. Hier zijn houten jaloezieën van Luxaflex de ideale oplossing voor. Door het eenvoudig kantelen van de lamellen bepaal je zelf hoeveel licht de kamer binnenkomt. Ja, want dat vinden we toch wel héél erg fijn aan jaloezieën, je kan ze kantelen naar eigen inzicht en ze bieden lekker veel privacy; dicht is dicht en ook als ze een beetje openstaan is het toch lastig om van buiten naar binnen te gluren, erg fijn in een slaapkamer.

Veiligheid

Wat ook heel erg belangrijk voor ons is op de slaapkamers, is veiligheid. Kinderen zijn daar natuurlijk lange tijd zonder ons toezicht, maar ze kunnen natuurlijk wel wakker worden en dan op ontdekkingstocht gaan. Je moet er toch niet aan denken dat ze aan een touwtje blijven hangen of zo? De jaloezieën van Luxaflex zijn natuurlijk kindveilig! Zie deze link voor meer info.

Een natuurlijke, stoere sfeer

We kozen voor in de slaapkamers voor houten witte jaloezieën, dat geeft een frisse uitstraling en past mooi in het geheel. Ik vind dat de houten jaloezieën bij ons een natuurlijke sfeer geven en in onze slaapkamer staan ze heel stoer. De houten jaloezieën van Luxaflex passen werkelijk waar overal bij! De kleur, het ladderband, het type bediening en lamelmaat zijn helemaal naar smaak te kiezen.

We zijn er heel blij mee! Bij ons zijn ze op maat gemaakt en ook nauwkeurig en goed geïnstalleerd. Vind jij houten jaloezieën ook zo mooi? Het fijne is, je kan ze helemaal uniek en naar jouw eigen smaak en interieur stylen! Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier gelezen hebt! Ben je ook enthousiast geworden dan kan je altijd op de website van Luxaflex even kijken of er ook een dealer zit bij jou in de buurt.

Liefs Jellina

Ben je enthousiast geworden van Jellina’s verhaal? Zoek een dealer bij jou in de buurt en laat je inspireren!