Onze referenties

a.s.r. verzekeringen - Utrecht

In de jaren ’70 werd, in Utrecht, het huidige hoofdkantoor van a.s.r. gebouwd. Het bestaande gebouw was verouderd en daarom toe aan vernieuwing, in 2011 startte de renovatie. Een belangrijk streven dat a.s.r. op dat moment had, was het behalen van energielabel A om vervolgens BREEAM ‘Excellent’ gecertificeerd te worden. Met dank aan bouwkundige en elektronische maatregelen, maar ook zeker door het toepassen van Luxaflex® raamdecoratie, is dit doel inmiddels behaald!

Wat we bij dit project plaatsten;

  • 2074 Luxaflex® rolgordijnen in GreenScreen Eco
  • 70 Luxaflex® serrezonwering Omega
  • 1527 Luxaflex® buitenjaloezieën

Colliers – Blaak House Rotterdam

In 2020 verhuisde Colliers naar een nieuw pand in het centrum van Rotterdam: Blaak House. De bovenste etage van dit prachtige rijksmonument is sindsdien het nieuwe thuis van Colliers en deze plek vereiste geschikte zonwering. Deze opdrachtgever heeft gekozen voor Luxaflex® Duette® shades met Top down/Bottom up: stijlvolle, praktische en energiebesparende raamdecoratie.

Wat we bij dit project plaatsten:

  • 40 Luxaflex® Duette® shades met Top down/Bottom up

Isala ziekenhuis - Meppel

Isala is een ziekenhuisorganisatie met vijf locaties. Voor het nieuw gebouwde ziekenhuis in Meppel hebben wij de raamdecoratie verzorgd. De visie van de architect lag op ‘duurzaamheid’ en mede daarom hebben wij gekozen voor Duette® shades. Deze raamdecoratie isoleert namelijk ontzettend goed, door de honinggraadstructuur en een stilstaande luchtlaag tussen de stoflagen. Zo kan de airco in de zomer langer uitblijven en hoeft de verwarming in de winter geen overuren te draaien. Uiteraard zijn Luxaflex® Duette® shades ook ontzettend stijlvol en te matchen met ieder interieur.

Wat we bij dit project plaatsten:

  • Luxaflex® Duette® shades met Top down/Bottom up. Dubbel SmartCord en ingespannen met handgreep

Rabobank Waalwijk

Rabobank Waalwijk wilde een vorm van brandvertragende raamdecoratie voor hun fraaie grote ramen. Gekozen is daarom voor zwarte jaloezieën tegen witte muren. Hiermee kreeg het Rabobank kantoor direct een modern karakter. Met horizontale jaloezieën regel je gemakkelijk de mate van lichtinval en privacy, met name op kantoren is dit van groot belang. De lamellen met een breedte van 50mm geven een extra luxe uitstraling aan het interieur van de Rabobank in Waalwijk.

Wat we bij dit project plaatsten:

  • 107 Luxaflex® Horizontale Jaloezieën, 50 mm lamelbreedte

De State - Hillegersberg

In De State, gelegen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg, werken zorgorganisaties samen om mensen tijdelijke of permanente zorg te bieden. In 2019 is er gestart met het toekomstbestendig maken van het pand, omdat het niet voldeed aan de hedendaagse wensen en eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Wij hebben de buitenzonwering verzorgd in de vorm van Beaufort® screens. Deze screens combineren design met functionaliteit en kwaliteit. De zonwering is extra windbestendig, brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig.

Wat wij bij dit project plaatsten:

  • 260 Beaufort® 100R screens