hero background

Luxaflex® Buitenzonwering

Ik wil advies op maat

• Op maat gemaakt • Zonwering voor je terras of huis • Bestand tegen elk weertype • Bescherming tegen zon en warmte

Buitenzonwering op maat

Alle producten worden grotendeels met de hand en natuurlijk volledig op maat gemaakt. Van stijlvolle zonneschermen tot prachtige screens..... onze buitenzonwering beschermt jou en je interieur tegen hinderlijk zonlicht en schadelijke uv-straling. Verder biedt ze verkoeling in je huis en kan je langer genieten van zwoele zomeravonden.

Ik wil een gratis brochure bestellen

Zonwering voor je terras?

Luxaflex® Outdoor produceert, en dat is uniek, ook de armen van de zonneschermen geheel zelf, om de kwaliteit volledig in eigen hand te houden. Dat betekent dat wij alles op maat maken. Alle zonnescherm knikarmen worden hangend geassembleerd en afgesteld. Pas na de grondige eindcontrole en flinke poetsbeurt verlaat de zonwering, stevig ingepakt, onze Luxaflex® Outdoor fabriek. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en oplossing voor je huis.


Wil jij je meubilair beschermen?

Je interieur wordt prachtig beschermd tegen zon en warmte met onze screens buitenzonwering! Bij daglicht kun je met onze screens zonwering goed naar buiten kijken, terwijl de zon geweerd wordt. Hinderlijke schitteringen worden voorkomen, net als de inkijk van buitenaf naar binnen.

Heb jij nachtdiensten?

Luxaflex® Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden verder ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Het rolluik kan worden opgebouwd uit 38 of 55 mm brede lamellen, is solide en nauwelijks vervormbaar.

Bescherming voor jouw interieur

Hoe fijn is het als je thuis een plek hebt waar je even tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur om je heen? Een terras waar je kunt lunchen of werken bijvoorbeeld. Kies daarom voor kwalitatieve buitenzonwering die uv-straling tegenhoudt. Onze Outdoor collectie biedt een uitgebreide keuze in diverse soorten, modellen en opties.

Ontdek onze producten bij een specialist in de buurt

Op maat gemaakte zonwering voor de perfecte oplossing voor jouw huis