Zonnescherm! Buiten genieten met de terraszonweringen Infini en Ponto Doble

Maak kennis met deze twee veelzijdige terrasschermen

Wist je dat wij naast een uitgebreide collectie raambekleding ook een breed assortiment buitenzonwering bieden? Sinds kort zijn onze outdoor-mogelijkheden nog verder uitgebreid! Zo introduceren we de nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble. Ook hebben we een mogelijkheid voor geïntegreerde LED-verlichting aan het Fiora Grande terrasscherm toegevoegd en zijn er nieuwe stijlvolle doeken voor Screens beschikbaar. Zo kun jij de hele zomer genieten in de tuin met een zonnescherm.

Infini

Onze nieuwe Infini is een modern zonweringscherm met een slanke muurbeugel, waardoor je deze dichter tegen de muur kunt monteren voor een strakke uitstraling. Ook hebben we dit zonnescherm ontworpen met een de semi-gesloten cassette, wat het doek tegen vocht en vuil beschermt. Zo gaat deze nog langer mee! Nog een voordeel van de Infini is dat deze een heel grote doekspanning heeft, waardoor dit scherm geschikt is voor lange, smalle tuinen. En wil je ’s avonds nog even buiten genieten van de warmte met een lampje? Dan kun je ervoor kiezen om dit scherm aan te schaffen met Powerrail verlichting; praktisch en stijlvol!

Ponto Doble

De Ponto Doble is een dubbel vrijstaand zonweringscherm, die ontworpen is voor een grote tuin of royaal terras. Zo creëer je heel gemakkelijk een comfortabele en schaduwrijke plek om te ontspannen op een warme zomerdag.

Om ervoor te zorgen dat zowel de Infini als Ponto Doble zonneschermen perfect passen bij de stijl van jouw deur- of raamkozijnen, zijn deze leverbaar iedere RAL-kleur. Andere voordelen zijn dat deze terraszonwering eenvoudig te monteren is en uv-straling buiten houdt, waardoor je meubels en stoffering beschermd worden tegen verkleuring door de zon.

Fiora Grande

Misschien was je al bekend met ons zonnescherm Fiora Grande? Deze biedt optimaal zoncomfort, jarenlang gebruiksgemak en sluit strak aan op jouw gevel. Het fijne is dat de Fiora Grande nu ook leverbaar is met dimbare RGB LED-verlichting in elke gewenste kleur. Zo kun jij ook als het donker wordt nog lekker buiten zitten met je boek en genieten van de frisse lucht. Ook kun je nu kiezen voor twee verschillende kleuren in de cassette, waardoor de voor- en zijkant een andere RAL-kleur hebben voor een modern accent.

Screens

Onze Screen-collectie is daarnaast uitgebreid met nieuwe decoratieve doeken en extra minimale en maximale maten. De Screens waren al leverbaar in uiteenlopende transparanties, waardoor je goed zicht naar buiten houdt, maar de inkijk en zonschittering worden beperkt. Ook hebben we nu de Vertica Zip geïntroduceerd; een compact, windvast en lichtwerend ritsdoek voor een ogenschijnlijk naadloze aansluiting op de muur. Op die manier zorg je ook buiten voor een stijlvolle sfeer!