Wat kosten Duette® Shades en wat leveren ze op?

  • Tips

Wij krijgen vaak de vraag waarom er op onze website geen advies- of 'vanaf' prijzen worden vermeld. Dat heeft een aantal redenen. Elk product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, geheel volgens jouw specificaties. De keuze van het materiaal, de afmetingen, de bediening zijn allemaal factoren die van wezenlijk belang zijn voor de prijs van je Duette® Shades.

Bediening

Je kunt voor een simpele handbediening gaan, maar je kunt ook kiezen voor ons smart home systeem PowerView® Automation. Zo kun je je raambekleding met je telefoon bedienen of geheel automatisch via ingestelde scenes. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens veilig. Dit soort raambekleding heeft geen loshangende draden. Lees hier alles over kindveiligheid.

Om ervoor te zorgen dat je ervaringen bij het kopen en gebruiken van je Luxaflex® product optimaal zijn, verkopen wij ons merk uitsluitend via een landelijk netwerk van professioneel opgeleide specialisten die alles weten over onze Duette ® Shades op maat. Zij geven je deskundig advies over de vele mogelijkheden, de installatie en functionaliteit en op het gebied al onze producten, waaronder de kosten van Duette Shades. Ook bieden deze verkooppunten meestal professionele meet- en installatiediensten thuis aan. Zo weet je dat jouw dupli gordijnen op maat ook perfect in je kozijn past. Dit geldt voor Duette ® Shades net zo als voor alle andere producten.

Opbrengsten Duette® Shades

Elke investering in woongenot, zoals raambekleding en zonwering, is er één die je voor meerdere jaren doet en die dus ook over die termijn moet worden bekeken. Met Luxaflex® kies je voor solide kwaliteit waar je jaren plezier van zal hebben.

Verder zijn er natuurlijk ook de besparingen die je door gebruik realiseert. Ook al heeft het grootste deel van de woningen inmiddels minimaal dubbel glas, toch gaat nog altijd ongeveer 20% aan warmte verloren. Er valt dus flink wat te besparen op de energievraag of stookkosten en te verbeteren voor het milieu en de portemonnee. Het juist gebruik van raambekleding kan je, naast comfort en een beter binnenklimaat, dus ook een flinke besparing opleveren.

Goede raambekleding zorgt voor een besparing op de stookkosten die (op jaarbasis) varieert van € 10 voor een appartement met dubbelglas en (rol)gordijnen, tot wel € 220 per jaar (prijspeil 2021) voor een vrijstaand huis met enkelglas en Duette® Shades. Let op: de exacte besparing is afhankelijk van veel factoren: de soort raambekleding, het soort glas en het oppervlak, de kamertemperatuur, de verwarming en het sluiten van de raambekleding.

Duette® Shades op maat

Met 440 doeken, leverbaar in 25, 32 of 64 millimeter plooibreedte in een breed aanbod van uni-en dessindoeken, zijn er eindeloze combinaties mogelijk wat de collectie dupligordijnen op maat een ware eye-catcher maakt. Duette Shades brengen sfeer, woongenot, thermisch en akoestisch comfort in je huis, allemaal niet in geld uit te drukken. De vraag “wat kosten Duette® Shades” is van veel verschillende factoren afhankelijk. Wij adviseren je om bij je dichtstbijzijnde specialist langs te gaan om alle prijzen te bekijken en op basis van jouw situatie een keuze te maken.

Ben je benieuwd naar de collectie of naar andere producten? Vraag dan eens onze speciale inspiratiebrochure aan waar alle informatie in staat die je nodig hebt.