Smart Home! Bedieningssysteem PowerView® Automation uitgebreid met stembesturing

  • Nieuws

Wil jij jouw raambekleding met je stem besturen? Dat kan! We hebben ons automatische bedieningssysteem PowerView® Automation uitgebreid met nieuwe features om nog slimmer te wonen. Zo is het nu ook mogelijk om jouw raambekleding met je stem te besturen.

Steeds meer apparaten in huis zijn via een app te besturen, wat zorgt voor meer gemak en een fijner wooncomfort. Deze nieuwe technologieën variëren van huishoudelijke apparaten tot verlichting en van televisies tot de verwarming. Maar wist je dat je ook raambekleding via een smartphone of tablet kunt bedienen? Dit was al mogelijk via ons automatische bedieningssysteem PowerView® Automation, maar dit is nu verkrijgbaar in een vernieuwde versie, Gen 2. In deze blogpost vertellen we je graag meer over onze nieuwste technologische innovatie zodat jij een Smart Home krijgt.

Slim, veilig en stijlvol

Met ons slimme bedieningssysteem kun je altijd en overal de lichtinval in je woning controleren, waardoor je de optimale sfeer creëert in huis met slechts één druk op de knop. Je kunt de beweging van jouw elektrische raambekleding zowel vooraf instellen, als handmatig bedienen met je smartphone of tablet. Dit kan zelfs vanuit het buitenland en dat is natuurlijk wel zo veilig tijdens vakanties, want op die manier lijkt het of er iemand thuis is. Daarnaast maakt het brede aanbod van innovatieve materialen, kleuren en stijlen onze raamdecoratie naast slim en veilig ook mooi en stijlvol.

Perfecte sfeer creëren met je stem

Lijkt het stemgestuurd bedienen van je raambekleding nog onbereikbaar? Een van de vernieuwingen is dat onze PowerView® Hub – die draadloos verbindt met jouw wifi-netwerk in huis – nu nog gemakkelijker verbinding maakt met andere slimme systemen in huis. Denk hierbij aan Smart Home technologieën als Homey, Google Home of Amazon Alexa. Op deze manier kun je jouw raambekleding via je stem besturen. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

Inspelen op smart home trend

Doordat het mogelijk is de raambekleding automatisch te bedienen via je tablet of smartphone, spelen we in op de smart home trend. Zo is ons systeem ook ontworpen om gekoppeld te worden aan Android (en is een interface met Apple® iOS in voorbereiding, release-datum nog onbekend), zodat je met gemak jouw smart home verder kunt uitbreiden. In de Hub worden alle instellingen opgeslagen en de persoonlijke scènes van jouw raamdecoratie geactiveerd.

Passend bij een stijlvol interieur volgens de laatste woontrends

Naast onze nieuwe, mooi vormgegeven PowerView® Hub is ook de signaalversterker PowerView® Repeater voorzien van een nieuw model in meerdere regelbare LED-kleuren. Hierdoor kun je de sfeer in huis helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen op dat moment. De Pebble® Remote was al verkrijgbaar in zeven stijlvolle kleuren en nu hebben we hier drie extra kleuren aan toegevoegd: Oyster, Ecru en Mist – passend in ieder interieur!