De nieuwe generatie PowerView® automation

  • 8 mei 2023
  • Max Roodhoed
  • Tips, Nieuws

Wil jij jouw raambekleding met je stem besturen? Dat kan! In juni lanceerden we de nieuwe generatie PowerView® automation. Nog eenvoudiger, nog veelzijdiger en nog efficiënter.

Slim, veilig en stijlvol

PowerView® automation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden de instellingen en opties van je raambekleding automatisch aangepast op jouw licht- en privacy-behoeften. Je zorgt daarmee voor de perfecte sfeer, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts. Luxaflex® PowerView® automation is een draadloos systeem, waardoor je je raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, met je stem of met de PowerView® app, ook op afstand.

Ga je een paar dagen weg of heb je een lange vakantie gepland? Met PowerView® Automation ga je met een gerust hart van huis. Je kunt namelijk vanaf je vakantieadres je raambekleding bedienen waardoor het net lijkt alsof je thuis bent. Zo houd je dieven op afstand.

Vouwgordijnen met stembediening via Amazon Alexa

Perfecte sfeer creëren met je stem

Lijkt het stemgestuurd bedienen van je raambekleding nog onbereikbaar? Een van de vernieuwingen is dat de PowerView® gateway – via Bluetooth of Wifi– nu nog gemakkelijker verbinding maakt met andere slimme systemen in huis. Denk hierbij aan smarthome technologieën als Homey, Google Home of Amazon Alexa. Op deze manier kun je jouw raambekleding via je stem besturen. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

PowerView® automation brochure PowerView® automation brochure

Vraag een gratis brochure aan

Ontdek PowerView® automation en maak van je huis een smarthome.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Je brochure komt eraan!

Bedankt voor het aanvragen van de digitale brochure.

Snel en simpel een smarthome

In juni introduceerden wij de nieuwe versie van het PowerView® automation systeem. Het systeem is verder doorontwikkeld, de nieuwste technische ontwikkelingen zijn meegenomen en natuurlijk is ook de feedback van de gebruikers een belangrijke bron bij de ontwikkeling geweest.

Stembediening, scenario's, koppeling met andere home automation systemen? Het is allemaal met een paar drukken op de knop in te stellen.

PowerView® automation overal toepasbaar PowerView® automation overal toepasbaar

Energiezuinig

Wist je dat je PowerView® ook kunt koppelen aan je slimme thermostaat? Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming uit gaat en de slimme raamdecoratie omlaag beweegt. Veel warmte ontsnapt via de ramen en door de raambekleding naar beneden te laten houd je de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is het precies andersom en geniet je van een koel huis.

Wil je extra isoleren? Kies dan voor met PowerView® aangestuurde Duette® Architella® shades , of combineer meerdere soorten raambekleding voor het raam in één scenario. Zo beheers je de binnentemperatuur optimaal en bespaar je op de kosten voor koeling en verwarming in huis.

Duette® Architella® shades Duette® Architella® shades

De voordelen van het vernieuwde PowerView® automation systeem

  • Eenvoudigere app-functionaliteit en -ervaring voor alle gebruikers.
  • Verbeterde efficiëntie tijdens de installatie en kortere insteltijd.
  • Verbeterde performance en betrouwbaarheid door gebruik BlueTooth 5.0
  • Verbeterd bereik.
  • Tweerichtingscommunicatie.
  • Betere schaalbaarheid: van afstandsbediening tot compleet systeem snel en gemakkelijk op- en af te schalen.
  • Eenvoudiger te beheren en in te stellen, ook op afstand.

Natuurlijk is PowerView® automation compatible met de meest gangbare Home Automation systemen, zoals Alexa, Google Home, Apple Homekit.