Vier de lente

Maak je interieur lente-proof. Hoe kun je het beste thuiswerken, genieten in de tuin en welke planten voeg ik toe in mijn huis? Lees het in ons blog.

De lente is heerlijk. De bomen beginnen weer kleur krijgen, de vogels fluiten en de zon breekt steeds vaker door. Niet alleen buiten, ook binnenshuis verandert er veel. De lente is voor velen namelijk hét moment om het huis groots aan te pakken met een uitgebreide lenteschoonmaak. Maar ook het opnieuw indelen van de woonkamer of het vervangen van accessoires of raambekleding zorgt ervoor dat een huis fris de zomer in gaat. Is jouw interieur al klaar voor de lente? We inspireren je hieronder graag met nieuws en trends voor dit seizoen!

Vernieuwde Horizontale Jaloezieën

Allereerst hebben we leuk collectienieuws: onze Horizontale Jaloezieën hebben een update gekregen! Vanaf nu zijn deze in nóg meer (pastel)kleuren en materialen beschikbaar en daarmee is er voor ieder wat wils. Door een speciale verftechnologie krijgt het licht dat via de lamellen binnenvalt een zachte en subtiele gloed, waardoor je zelf de ambiance in een ruimte verandert. Deze designklassieker is nu ook leverbaar in MegaView® uitvoering, zodat je tijdens zonnige dagen geniet van nóg meer uitzicht. Lees er hier alles over.

Handige horren

Heb jij de deur of het raam al vaker openstaan nu de temperatuur langzamerhand oploopt? Voor een frisse lucht in huis, zonder dat ongewenste gasten als insecten en pollen binnendringen, is een hor dé musthave voor de lente. Wat binnen niet welkom is, houden horren namelijk perfect buiten. Tip van ons: houd je horren het langst mooi door deze ook mee te nemen in de lenteschoonmaak. Bekijk hier hoe je het beste horren kunt reinigen.

Thuiswerken in stijl

Onze manier van werken is in een rap tempo veranderd: de woonkamer is voor velen een nieuwe thuiswerkplek geworden. Werk jij ook vanuit huis? We vertellen je in onze blog hoe je een stijlvol thuiskantoor creëert waar je rustig en geconcentreerd kunt werken.

Outdoor collectie opgefrist

Voor deze zonnige dagen hebben we onze buitencollectie een opfrisbeurt gegeven. Nieuwe stoffen en bijna 100 nieuwe kleuren voor de doeken, rolluiken en buitenjaloezieën zijn toegevoegd om een nóg sfeervollere tuin te creëren. Is jouw tuin al klaar voor de lente?

Creëer een indoor garden

Van de zon genieten heeft in deze tijd een andere dimensie gekregen. Hoe zorg je thuis toch voor een fijne plek om van buiten te genieten? Trendwatcher Monique van der Reijden geeft in haar blog tips hoe je een indoor garden creëert, de trend van 2020. Perfect als we buitenshuis niet al te veel kunnen doen, maar wel het groen naar binnen willen halen. Een vleugje lente aan je interieur toevoegen kan ook door de muren te voorzien van een nieuw likje verf, zoals Flexa’s trendkleur van het jaar Tranquil Dawn. Deze prachtige frisse kleur laat zich het beste omschrijven als een lichte groengrijze tint. De kleur is geïnspireerd op de ochtendlucht en past daarmee perfect in een lentefris interieur. Ook om rust te creëren in de slaapkamer is Tranquil Dawn een erg geschikte kleur.

Lente-proof interieur

Last but not least: de lenteschoonmaak! Heb jij hem al gedaan? Om je huis lente-proof te maken, is het tijd voor een flinke schoonmaakronde. Winterse items mogen naar zolder en de handen kunnen uit de mouwen worden gestoken voor een grondige lente-schoonmaak. Vergeet daarbij de raambekleding niet, want hier kan zich gedurende het jaar veel stof en viezigheid op verzamelen. Door raambekleding regelmatig schoon te maken, blijven de producten langer mooi. In deze handige blog lees je hoe je deze klus kunt klaren. Maak je interieur helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!