Collectienieuws: Plissé Shades

  • Nieuws

Delicate bloemenpatronen, hints van aquarel waterverf en etnische prints. Onze nieuwe Plissé Shades collectie is om van te dromen.

Onze collecties worden continu vernieuwd, verbeterd en opgefrist. De Plissé Shades hebben een stijlvolle verandering ondergaan en het resultaat mag er zijn. De vernieuwde collectie waarin persoonlijke stijl, smaak en gemak centraal staan, is uitgebreid met nieuwe kleuren en opvallende dessins. In deze blogpost vertellen we je er graag alles over!

Van modern tot klassiek

We hebben een scala aan zachte kleuren en diverse kleurcombinaties toegevoegd; denk aan minimalistisch wit, maar ook aan kleurrijke designs. Onze styliste Maartje Knipscheer legt uit: “Dankzij de uiteenlopende kleuren en patronen creëren de nieuwe Plissé Shades verschillende effecten, van een subtiele achtergrond tot een opvallende eyecatcher in jouw interieur. Bovendien past de raambekleding in zowel moderne als klassieke interieurs. Dat maakt het een zeer veelzijdige collectie met voor ieder wat wils.”

Inspiratie uit de natuur

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan kun je kiezen voor dessins die geïnspireerd zijn op aquarel waterverf. Daarnaast zijn er doeken ontworpen met een subtiel kleurverloop, delicate bloemenpatronen en etnische motieven. “Deze dessins brengen stuk voor stuk speelsheid en een frisse uitstraling in een ruimte. In de collectie blijven heldere tinten een hoofdrol spelen, waarbij de belangrijkste kleuren voornamelijk natuurlijke tinten zoals groen, blauw en beige zijn. Helemaal passend bij de botanische trend van nu!”, vertelt Maartje.

Handige snufjes

Een andere toevoeging aan de collectie is de Melby screenstof. Deze stof is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, want het kan fungeren als horrengaas. Met deze stof ben je dus het hele jaar door optimaal beschermd tegen insecten – ideaal! En daarbij behoud je uiteraard een maximaal zicht naar buiten.

De collectie Plissé Shades is verkrijgbaar met verschillende bedieningen, van kettingbediening tot de slimme bedieningen PowerView® Motorisation, SmartCord® en LiteRise®. Deze bedieningssystemen bieden ook een oplossing voor zelfs de meest onbereikbare raampartijen. En wist je dat Plissé Shades ook zeer geschikt zijn voor uitzonderlijke raamvormen? Zowel in dak-, hoek-, cirkel- en trapezoīderamen past deze raambekleding perfect!

Duurzaamheid voorop

Vind jij duurzaamheid ook zo belangrijk? Onze nieuwe collectie Plissé Shades zijn beschikbaar in meer dan negentig duurzame stoffen die zijn onderscheiden met Cradle to Cradle Certified brons. Dit internationale keurmerk garandeert een verantwoorde keuze en stimuleert het kringloopprincipe. Kies daarom voor de Revival stoffen; deze zijn gemaakt met 100 procent gerecycled polyester garen en industrieel afval. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een duurzame toekomst!

Ben je benieuwd hoe de collectie bij jou in huis past? Bezoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt voor vrijblijvend advies op maat.