Shutters: het hele jaar door een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur

  • 15 december 2023
  • Sophie de Keijzer
  • Tips

In de winter brengen we meer tijd binnen in huis door en vinden we een gezellig interieur belangrijker dan ooit. Ben je tevreden met jouw raambekleding? Of zoek je iets dat zowel in de winter als de zomer je interieur mooi aankleedt? Onze tip: shutters!

Luxaflex®shutters Luxaflex®shutters

Winter én zomer

Shutters geven niet alleen een stijlvolle look aan je interieur, ze zijn ook ideaal om de warmte in huis te behouden tijdens de koude wintermaanden. Met hun isolerende werking leveren ze een positieve bijdrage aan het milieu en aan je portemonnee. Een win-win situatie! Bovendien brengen ze direct een gezellige sfeer in huis.

Maar vergis je niet, shutters schitteren niet alleen in de winter. Naarmate de lente aanbreekt en de temperaturen stijgen, biedt deze veelzijdige raambekleding de perfecte oplossing voor het reguleren van licht en het creëren van een aangename temperatuur in je woning. Met de verstelbare lamellen pas je eenvoudig de hoeveelheid zonlicht aan die je naar binnen laat. Zo heb je het hele jaar door controle over de lichtinval en schaduw.

Luxaflex® dakraam shutters | LPN 9550 Luxaflex® dakraam shutters | LPN 9550

Van landelijk tot modern

De veelzijdigheid van shutters komt ook tot uiting in hun vermogen om naadloos aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een landelijk interieur hebt of de voorkeur geeft aan een moderne woonstijl, shutters zijn de perfecte aanvulling. Met een ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen geef je een persoonlijke touch aan je interieur. Ongeacht je keuze, het resultaat is altijd een elegante, tijdloze en stijlvolle vorm van raambekleding die past bij jouw unieke stijl.

Vraag de gratis shutter brochure aan

Vraag hier in een paar simpele stappen de digitale shutter brochure aan en kom meer te weten over deze raamdecoratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Luxaflex® shutters en gordijnen | LPN 9530 en LPN 9923 Luxaflex® shutters en gordijnen | LPN 9530 en LPN 9923

Een laagje extra

Een populaire interieurtrend van dit moment is layering, waarbij verschillende soorten raambekleding met elkaar worden gecombineerd. Dit gaat verder dan esthetiek, het voegt diepte en warmte toe aan je interieur. Door shutters te combineren met gordijnen creëer je niet alleen een visueel aantrekkelijke look, maar verbeter je ook de isolatie en akoestiek in huis. Of je nu kiest voor een harmonieuze look met shutters en gordijnen in dezelfde kleur, of juist gaat voor een gedurfde combinatie van tinten, zoals warme bruintinten met beigekleurige gordijnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het resultaat? Een luxueuze en warme uitstraling die je interieur direct naar een hoger niveau tilt!

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook deze blog over shutters!