Elektrische raamdecoratie

Waarom zou je voor elektrische raamdecoratie kiezen?

Overweeg je elektrische raamdecoratie voor thuis, maar weet je niet zeker of je het echt nodig hebt? Eén ding is zeker: smarthome apparaten bieden heel wat gemak en tal van voordelen.

Luxaflex® PowerView® is een slim bedieningssysteem waarmee je je raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, met de PowerView® app of met je stem.

Programmeer Luxaflex® elektrische raamdecoratie zodat ze automatisch bewegen, zowel overdag als ’s nachts, met gepersonaliseerde instellingen voor elke kamer apart of voor je hele woning in één keer. En dit allemaal gesynchroniseerd met jouw dagelijkse ritme.

PowerView® Automation

Het gemak van slimme raambekleding

Bedien je elektrische raamdecoratie op afstand.

Vraag de PowerView® brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze PowerView® producten

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We zullen zo snel mogelijk op je verzoek antwoorden

Bedankt voor uw aanvraag

Pebble® afstandsbediening Pebble® afstandsbediening

Ontdek de voordelen van elektrische raamdecoratie

Energie-efficiëntie en uv-bescherming

Met PowerView® raamdecoratie kan je ook warmteverlies in de winter voorkomen, fel zonlicht in de zomer tegenhouden en je meubels en vloeren beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Dus ben je van huis, maar merk jij of je slimme thermostaat dat de temperatuur snel daalt? Of komt de zon juist achter de wolken vandaan? Met de PowerView® app en/of het koppelen van je raamdecoratie aan je slimme thermostaat sluit je raamdecoratie automatisch, op afstand.

Aansluiting op slimme thermostaten

Als je Luxaflex® elektrische raamdecoratie aansluit op je slimme thermostaat, gaat je raamdecoratie automatisch open of dicht op basis van jouw temperatuurinstellingen. Zo kan je het energieverbruik in je woning optimaal beperken.

Veiliger wonen

PowerView® zorgt voor extra veiligheid in huis wanneer je weg bent door je raamdecoratie op afstand en zelfs automatisch te laten bewegen. Dit geeft de indruk dat er iemand thuis is, vooral als je je raamdecoratie programmeert volgens een willekeurig schema in plaats van op vaste tijden. Bovendien is PowerView® compatibel met toonaangevende smart home beveiligingssystemen.

Duette® shades met PowerView® automation Duette® shades met PowerView® automation

Bescherm je privacy

Als je grote moderne ramen of schuifdeuren hebt die uitkijken op straat of een tuin, wil je misschien je privacy beschermen tegen voorbijgangers of buren. Door te kiezen voor Verticale Jaloezieën van textiel met PowerView®, kan je de lamellen op afstand tot 180 graden laten draaien om je volledige privacy te geven.

Kindveiligheid

Het PowerView® Automation systeem biedt jou en je gezin niet alleen het ultieme bedieningsgemak, maar ook een verbeterde veiligheid in huis omdat loshangende koorden en kettingen bij je raambekleding verleden tijd zijn.

Totale domotica

Smarthome-technologie evolueert snel en daarmee groeit ook de vraag naar geautomatiseerde raamdecoratie. En dankzij de mogelijkheid om Luxaflex® PowerView® raamdecoratie te integreren met toonaangevende smart home-systemen, kan je bijna alles in huis automatiseren, van het inschakelen van je verlichting tot het vergrendelen van je deuren en het sluiten van je raambekleding.

Laat je adviseren door een specialist Laat je adviseren door een specialist

Luxaflex® showroom

Het slimme bedieningssysteem is verkrijgbaar voor vrijwel alle op maat gemaakte raambekleding van Luxaflex®. Meer weten? Maak een afspraak bij je plaatselijke Luxaflex® specialist om ons brede aanbod aan elektrische raamdecoratie te ontdekken en deskundig advies te krijgen over de beste keuze voor jouw huis en levensstijl.

FAQ - slimme en elektrische raambekleding