Ontdek: Gordijnen van Luxaflex®

  • Nieuws

De nieuwste collectie van Luxaflex®: gordijnen. Ontdek de uitgebreide collectie stoffen en de voordelen die de bediening met PowerView® Automation biedt.

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan ons gloednieuwe product: gordijnen. En daar zijn we heel trots op! In deze blogpost lees je alles over de uitgebreide keuze aan stoffen en kleuren en de automatische bediening met PowerView® Automation (lees: gordijnen openen met stembesturing of een app!). Ook geven we tips met welke andere soorten raambekleding je de gordijnen kunt combineren.

Creëer een warme sfeer in huis

De nieuwe kamerhoge gordijnen zijn ideaal voor ruimtes als de slaapkamer, eetkamer of woonkamer. De raambekleding zorgt voor een warme uitstraling, accentueert de ramen mooi en bevordert zelfs de akoestiek in huis. Belangrijk is natuurlijk dat je voor gordijnen kiest die passen bij jouw eigen interieurstijl- en smaak. Je hebt gelukkig de keuze uit 128 stoffen en talloze kleuren en weefsels, zodat er zeker iets passends bij zit.

Bij het samenstellen van de collectie is er ingespeeld op verschillende woontrends. Zo past de trendy fluwelen stof Vayen perfect binnen de velvet-trend. Er zijn bovendien allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk. Denk aan gordijnen van stevig materiaal en in een diepe kleur, die mooi passen bij een stoer en winters interieur. Wie juist van een romantische en luchtige stijl houdt, kiest bijvoorbeeld voor zachte stoffen en linnentinten.

Transparant of verduisterende stof - alles kan?

Naast de kleur en textuur van de stof kun je ook nog kiezen uit verschillende transparanties. In de collectie vind je zowel open en transparante stoffen, waardoor het licht gefilterd wordt, als dichte en verduisterende stoffen, die ideaal zijn voor de slaapkamer.

Wist je dat ook onze gordijnen altijd op maat gemaakt worden en naar wens ook gevoerd kunnen worden? Zo kun je voor elke kamer passende gordijnen vinden.

Combineren met vouwgordijnen

Wil je naast gordijnen ook graag raambekleding die direct voor het raam hangt en verticaal te verschuiven is? Combineer je gordijnen dan met bijpassende vouwgordijnen. Alle stoffen van de gordijnencollectie (met uitzondering van de Vayen stof) zijn namelijk ook verkrijgbaar als vouwgordijnen. De combinatie van twee soorten raambekleding zorgt voor een harmonieus en elegant geheel in het interieur. Overigens zijn gordijnen en Duette® Shades ook een mooie match!

“Hé Google, open de gordijnen!” - het gemak van PowerView® Automation

Misschien wel het meest opvallende aan onze gordijncollectie is de bediening ervan. Je opent de gordijnen niet op de standaard manier, maar deze zijn gekoppeld aan het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation. Smart home-liefhebbers kunnen dit systeem met hun Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest integreren, waardoor je de gordijnen met je stem bedient. Mocht je hier geen behoefte aan hebben, dan zijn de gordijnen ook te bedienen via de PowerView® Automation-app of de Pebble-afstandsbediening.

In beide gevallen werkt het zo: zodra het PowerView® Automation-systeem geactiveerd is, laat je de gordijnen bewegen volgens een zelf in te stellen programma. Stel bijvoorbeeld in dat ze ’s ochtends op een vast tijdstip openen en ’s avonds weer dichtgaan, ook als je niet thuis bent. Dit zorgt voor extra gemak en het kan je zelfs makkelijker helpen wakker worden. Dankzij de besturing op afstand zorgt het bovendien voor een veiliger gevoel in huis, omdat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Ben je benieuwd geworden naar de collectie? Onze gordijncollectie is nu nog exclusief verkrijgbaar bij onze Gallery dealers.