Verticale Jaloezieën in nieuwe kleuren en materialen

  • Nieuws

We hebben de collectie Verticale Jaloezieën uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins! Lees er alles over in deze blog.

We hebben de collectie Verticale Jaloezieën uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins! Gaat jouw voorkeur uit naar stoffen lamellen? Dan is er nog meer goed nieuws, want deze variant ook nog eens leverbaar met slimme PowerView® Automation-bediening.

Nieuwe duurzame materialen en frisse kleuren

Met de lancering van een geheel nieuwe en eigentijdse reeks Verticale Jaloezieën hebben we onze klassieker opnieuw uitgevonden. Dankzij verticale jaloezieën worden schitteringen namelijk veel minder en optimaliseer je de privacy en lichtinval in huis. Doordat we gebruik maken van nieuwe kunststof lamellen, Cradle to Cradle-stoffen en aluminium lamellen die voor 98% uit hergebruikt materiaal bestaan, is dit een frisse en duurzame toevoeging aan onze collectie. Daarnaast heeft een aantal van deze aluminium lamellen de Pure Sense-afwerking gekregen. Deze afwerking kenmerkt zich door een unieke verftechnologie waarbij de lamellen zijn gelakt met een zachte coating in moderne pasteltinten. De ideale manier om jouw interieur een fris voorjaarstintje te geven.

Maximaal en onbelemmerd uitzicht

Wil je maximaal genieten van het uitzicht of van een vrije doorloop in bijvoorbeeld de schuifpui? Met de Verticale Jaloezieën is dat geen probleem. De raambekleding neemt namelijk in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Daarnaast optimaliseer je zelf de lichtinval en privacy doordat je de lamellen kan draaien.

Duurzame stoffen en verbeterde akoestiek

Wij werken altijd aan het verbeteren van onze collecties om innovatieve interieuroplossingen aan te kunnen bieden. De laatste innovatie uit zich in de nieuwe, stijlvolle stoffen Riff en Sedna. De stoffen zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in jouw huis te verbeteren door omgevingsgeluiden en galmen te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën ook om warmte en licht in huis te reguleren, waardoor ze energie-efficiënter en duurzamer zijn. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en zijn Cradle to Cradle, GreenGuard of OEKO-TEX® gecertificeerd.

Slimme bedieningen voor een smart home

Elk raam en iedere interieurstijl is uniek. Daarom biedt Luxaflex® voor iedere soort raampartij stijlvolle en innovatieve bedieningsopties. Zoals het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation, waarmee je de jaloezieën vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stem assistent bediend.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vernieuwde collectie Verticale Jaloezieën? Deze is verkrijgbaar bij de Luxaflex® dealers. Vind een Luxaflex® specialist bij jou in de buurt via deze link!