Nieuwe collectie Luxaflex® plissé shades: chique, elegant en vernieuwend

  • 15 januari 2024
  • Max Roodhoed
  • Nieuws

Plissé shades blijven een praktische en stijlvolle keuze in de Luxaflex® collectie. Breed toepasbaar door het ruime aanbod aan transparanties, kleuren en dessins. De nieuwe collectie plisségordijnen speelt in op de laatste trends in woonmode en techniek. Daar hoort duurzaamheid zeker bij: we zijn er trots op dat het aanbod duurzame stoffen aanzienlijk is uitgebreid.

Meer stoffen uit herwonnen materialen

Wist je dat de nieuwe collectie plissé shades voor 40% bestaat uit duurzame stoffen gemaakt van gerecycled materiaal (GreenScreen Sea-Tex® en re-life)? Voorheen was dit slechts 2%, een hele verbetering dus. Op deze manier hoef je geen compromis te sluiten tussen design en duurzaamheid.

Je hebt een ruime keuze aan kleuren, dessins en transparanties die allemaal beter zijn voor het milieu. Onze ambitie voor de komende jaren? Verder vergroenen en jou steeds de mooiste, hoogwaardige raambekleding bieden, die zowel in gebruik als in uitvoering duurzaam is.

Duurzame Luxaflex® plissé shades: GreenScreen Sea-Tex®

Nieuw: akoestiek verbeterende stoffen

Net als in enkele van onze andere collecties (rolgordijnen, verticale jaloezieën, Duette® shades) kan je in onze nieuwe collectie plisségordijnen kiezen uit verschillende textiel doeken die je helpen de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Deze producten verminderen in open ruimtes echo’s - die worden veroorzaakt door harde materialen, zoals de muren, vensterglas of harde vloeren – tot wel 60%. Er is dus aanzienlijk minder galm in een kamer, handig in drukke (kantoor)ruimtes, maar ook thuis in je woonkamer.

Akoestiek verbeterende plissé shades

Vraag een gratis brochure aan

Laat je alvast inspireren door de uitgebreide nieuwe collectie plissé shades

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Houd je mailbox in de gaten.

Actueler dan ooit

Bij de ontwikkeling van de collectie is uiteraard gekeken naar de nieuwste trends in (woon)mode. Naast een groot palet uni kleuren bieden we plissé shades met in de stof geweven of bedrukte patronen, wat een rijke wereld aan ontwerpmogelijkheden opent.

De drie grote designtrends in de collectie zijn:

  • rijke structuren
  • prachtige eye-catching dessins
  • subtiele tone-in-tone dessins

Tip: Dessin Brodie heeft dag en nacht een andere look door de manier waarop de stof is geweefd.

Meer zien? Kom de 238 stoffen ontdekken in het nieuwe collectieboek bij een Luxaflex® dealer in je buurt.

Luxaflex® plissé shades - Dessin Brodie

Nieuw, maar toch vertrouwd

De nieuwe collectie Luxaflex® plissé shades biedt verschillende noviteiten en geeft jou een nóg uitgebreidere keuze. Met het oog op veiligheid bevat de collectie nu ook een vlam vertragende stof die beschikbaar is in acht verschillende kleuren, daarnaast kies je natuurlijk nog steeds voor onze veilige bedieningsopties. Ook kies jij voor iedere ruimte in huis wat het beste bij je past, zoals lichtdoorlatend in de woonkamer en plisségordijnen die verduisterend werken voor in de slaapkamer. Plissé shades zijn nog steeds heel geschikt voor alle soorten ramen, ook voor speciale raamvormen en dakramen en de populaire optie: plisségordijnen met Top down/Bottom up.

De nieuwe collectie plissé shades ligt vanaf 15 oktober in de winkel bij jouw lokale Luxaflex® specialist.

De nieuwe collectie Luxaflex® plissé shades