Maak je interieur zomerproof!

  • Trends

Laat die zomerse vibes maar komen! Voor de zomermaanden passen we de sfeer in huis aan, want tropische temperaturen vragen om een luchtige styling. Laat je inspireren door de coolste resorts ter wereld en kies iets dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Laat die zomerse vibes maar komen! Voor de zomermaanden passen we de sfeer in huis aan, want tropische temperaturen vragen om een luchtige styling. Laat je inspireren door de coolste resorts ter wereld en kies iets dat past bij jouw persoonlijke smaak. Zand- en kleitinten combineer je in het zomerse interieur met aquablauw voor een frisse mix. Open je ramen, zorg voor goede horren en kies voor lichte jaloezieën, rolgordijnen en blinds die het felle zonlicht dimmen... zo wordt je zomerproof!

Viva Mexico

In Mexico vind je de mooiste hotspots. Het bijzondere Hotel TikiTiki ligt midden in de jungle in Tulum. Elke ruimte is verbonden met buiten en is functioneel en stijlvol ingericht. Inspiratie genoeg om deze tropische sfeer te vertalen naar de zomerse interieurs in Nederland. De vernieuwde collectie Plissé Shades heeft de perfecte aquakleuren (serie 8084 t/m 8087) en een cool etnisch motief waarmee je de zomerse sfeer in huis haalt.

Stylingtip: turquoise

Wil je thuis een echte vakantiesfeer creëren? Hang twee rotan hangstoelen buiten aan je veranda of pergola en decoreer deze met turquoise kussens. Voor het raam kies je Plissé Shades in dezelfde frisblauwe kleur, bij voorkeur met een tropisch dessin.

Kleurverloop

Inhakend op de tropische trend in huis hebben wij uit de nieuwe collectie Plissé Shades de kleuren 8009 en 8015 geselecteerd als de ultieme zomerkleuren. Met deze raambekleding haal je direct dat frisse, zomerproof gevoel het hele jaar door naar binnen. Opvallend is het kleurverloop in zeegroen/blauw dat ontstaat als je de raambekleding halfopen hebt. Dit is een functionele en slimme manier om een trendkleur in huis te halen.

Hout & stro

In de zomer krijgen we meer oog voor accessoires die een nonchalante en ambachtelijke uitstraling hebben; van gevlochten picknickmanden tot lampen die lijken op een zonnehoed gemaakt van touw of stro. We ontdekken dat buitenmeubelen ook binnen mooi staan - vooral in de serre. De modern-landelijke uitstraling van houten jaloezieën versterkt het buitengevoel.

Inspiratie: glamping

Kamperen in luxe waarbij je alle voorzieningen bij de hand hebt: glamping is hot! Het is vooral een aanrader op een bijzondere locatie zoals de woestijn of een woest berglandschap. Dat gevoel van luxe in de tent wordt vooral door veel zachte materialen zoals vloerkleden, plaids en kussens in combinatie met veel accessoires gecreëerd.

Thuis werkt dat ook zo. Een naturel kleurenpalet doet denken aan zo’n landschap en mix & match met zachte materialen en accessoires. Voor het raam zijn Duette Shades een echte klassieker aan te worden. De honingraatstructuur van deze raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en voorkomt dat je te veel last hebt van de felle zon. Dankzij het lichte gewicht zijn Duette Shades geschikt voor intensief gebruik en makkelijk te bedienen. En kies voor de juiste horren zodat je geen last hebt van vliegende insecten. Draai-kiepraam horren of voor je dakraam, schuifpui of tuindeuren. We hebben voor ieder raam een oplossing.