Duette® Shades in nieuwe kleuren, stoffen en dessins

Kies voor stijlvolle kleuren en metallic dessins in je interieur met onze nieuwe collectie Duette® Shades! Deze raambekleding filtert op een subtiele manier daglicht en is bovendien energiebesparend en geluiddempend.

Duette® Shades in nieuwe kleuren, stoffen en dessins

We hebben de collectie Duette® Shades vernieuwd! Vanaf nu is er keuze uit nog meer sfeervolle kleuren, materialen en dessins. Dankzij deze najaarsupdate past de raamdecoratie nu in nóg meer interieurs.

Zachte pastelkleuren en metallic designs

Onze ontwerpers hebben zich voor deze collectie laten inspireren door de nieuwste kleur- en designtrends voor interieurs. Van subtiele pastelkleuren tot natuurlijke looks en inspirerende patronen voor antieke of juist moderne woningen: voor iedere interieurstijl zijn er Duette® Shades in een geschikte look. Kan jouw woning wel een beetje glamour gebruiken? Kijk dan eens naar de metallic designs, want deze laten zonlicht fonkelen zodra het binnenvalt. Meer van de botanische look? Ga dan voor Duette® Shades met een bladmotief. Uiteraard zijn er ook veel basic kleuren beschikbaar, zoals grijs- en bruintinten.

Duurzame stoffen

Maak je graag verantwoorde en milieuvriendelijke interieurkeuzes? Dat komt goed uit, want een deel van onze Duette® Shades zijn gemaakt van duurzame Cradle to Cradle®-gecertificeerde stoffen en materialen.

Subtiele filtering van daglicht

Duette® Shades hebben een honingraatstructuur die het daglicht op natuurlijke wijze subtiel filtert. Daarnaast is dit type raamdecoratie erg geschikt voor kamers die verduisterd moeten worden, zoals je eigen slaapkamer of juist de kinderkamer. De dubbele plooien zorgen ervoor dat licht geweerd wordt en geven een ruimte een strakke, rijke en elegante uitstraling.

Oplossing voor elk raamtype en ook voor slimme interieurs

Heeft jouw huis schuifdeuren of ramen in speciale vormen? Duette® Shades passen perfect bij vrijwel alle raamtypen, -vormen en -afmetingen. Als je kiest voor de top down bottom up optie is de raambekleding van boven en onder te openen, zodat je de gewenste hoeveelheid licht en privacy kunt kiezen. Handig!

Heb jij een slimme woning en wil je ook de raambekleding op afstand bedienen? Dat kan! Duette® Shades zijn namelijk beschikbaar met PowerView® Automation, een draadloos en kindvriendelijk systeem waarmee alle raamdecoratie bediend wordt via een afstandsbediening (Pebble®) of een app. Ook is stembediening mogelijk, door PowerView® Automation te koppelen met je home automation systeem.

Energiebesparend en geluiddempend

Duette® Shades zijn een goede manier om je woning te verduurzamen. De nieuwste stoffen bieden een nóg betere warmteafvoer en isolatie, waarbij sommige stoffen een A++-energielabel classificatie hebben. Bovendien zijn Duette® Shades geluidsabsorberend en helpen ze echo’s van harde materialen als vloeren, muren en glas tot 60 procent te verminderen. Ideaal voor gezinswoningen met veel ramen en harde vloeren!

De eerdergenoemde bijzondere honingraatstructuur zorgt daarnaast voor een betere controle over de temperatuur in huis. De raamdecoratie houdt ’s winters de warmte binnen en de kou buiten, terwijl de warmte in de zomer wordt geweerd door de zonwerende functie. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor verlaging van het energieverbruik.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie Duette® Shades? Deze is vanaf half oktober verkrijgbaar bij onze dealers. Zoek er via deze link één bij jou in de buurt!