Comfortabel de zomer door? Koop nu je terraszonwering!

  • 1 maart 2024
  • Max Roodhoed
  • Tips, Nieuws

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® biedt zonwering in huis en op het terras. De lente is in zicht en de dagen worden steeds zonniger. Daarom is het hoog tijd dat je je nu gaat oriënteren op terraszonwering, zodat je komend buitenseizoen heerlijk kunt genieten in je tuin, op je terras of balkon!

Loungen onder je zonnescherm

Geniet zolang mogelijk van je tuin of balkon! Het is tijd om te chillen en je buitenruimte om te toveren tot een knusse loungehoek. Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen of juist gezellig kunt zitten met vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht of je nu een grote veranda hebt of een klein terras, je kunt op verschillende manieren creatief zijn.

Met sierkussens, dekentjes (voor als het in de avonden afkoelt), tuinlampen en planten richt je de buitenruimte sfeervol in, net zoals je binnen zou doen. En met een heerlijke loungeset maak je het plaatje helemaal compleet. Maar de basis is de keuze van je zonnescherm!

Nova Shade zonnescherm van Luxaflex® Nova Shade zonnescherm van Luxaflex®

Maatwerk voor jou!

Wij bieden een brede keuze aan terraszonwering voor jouw tuin of balkon. En omdat ieder huis, iedere tuin en ieder mens anders is, worden die helemaal op maat gemaakt, precies naar jouw wensen.

Smart choice NXT

Ken je ons Smart Choice NXT-zonnescherm al? Het is onze scherp geprijsde en functionele terraszonwering.

De subtiele vorm van de cassette en voorlijst maken de Smart Choice NXT geschikt voor elk woningtype. Smart Choice NXT komt niet alleen boven een terras goed tot zijn recht, maar ook op balkons en bij grote ramen. Dit door de slim ontworpen, volledig gesloten cassette en de mogelijkheid tot eenvoudige wand- en plafondmontage.

Smart choice NXT - zonnescherm voor balkon Smart choice NXT - zonnescherm voor balkon

Nova Shade

Naast de Smart choice NXT, kun je ook kiezen voor de Nova shade. Een topscherm met vele mogelijkheden, zoals verlichting en verwarming, geschikt voor grotere terrassen en gevels. Enorm stijlvol.

Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 66 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Ruimte genoeg om er onder door te lopen of lekker zittend te genieten van de zon en schaduw.

Nova Shade met LED verlichting Nova Shade met LED verlichting

Nog meer keuze

Naast de Smart choice NXT en Nova Shade biedt ons assortiment buitenzonwering nog veel meer! Bekijk het volledige aanbod hier en ga langs bij een Luxaflex® outdoor specialist om je verder te laten informeren en adviseren.

Vraag de digitale brochure aan

Ontdek meer over onze terraszonwering in de digitale brochure. Je vraagt hem hier gemakkelijk aan.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Houd je mailbox in de gaten.