Comfortabel de zomer door? Koop nu je terraszonwering!

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® biedt zonwering in huis en op het terras. Luxaflex® biedt een brede keuze knik- en uitvalschermen. En.. als je je nu gaat oriënteren op terraszonwering en tot aankoop overgaat, kan je dit voorjaar en deze zomer heerlijk genieten op je terras of balkon!

Comfortabel de zomer door? Koop nu je terraszonwering!

Loungen in de tuin

Geniet zolang mogelijk van je tuin of balkon! Het is tijd om te chillen en je buitenruimte om te toveren tot een knusse loungehoek. Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen of juist gezellig kunt zitten met vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht of je nu een grote veranda hebt of een klein terras, je kunt op verschillende manieren creatief zijn.

Met sierkussens, dekentjes (voor als het in de avonden afkoelt), tuinlampen en planten richt je de buitenruimte sfeervol in, net zoals je binnen zou doen. En met een heerlijke loungeset maak je het plaatje helemaal compleet. Maar de basis is de keuze van je zonnescherm!

Foto: Smart Choice NXT Grijs Foto: Smart Choice NXT Grijs

Maatwerk voor jou!

Luxaflex® biedt een brede keuze knik- en uitvalschermen. En omdat ieder huis, iedere tuin en ieder mens anders is, worden die helemaal op maat gemaakt.

Nieuw in onze collectie

In 2022 introduceerde Luxaflex® het Smart Choice NXT-zonnescherm: een scherp geprijsde, functionele terraszonwering.

De subtiele vorm van de cassette en voorlijst maken de Smart Choice NXT geschikt voor elk woningtype. Smart Choice NXT komt niet alleen boven een terras goed tot zijn recht, maar ook op balkons en bij grote ramen. Dit door de slim ontworpen, volledig gesloten cassette en de mogelijkheid tot eenvoudige wand- en plafondmontage.

Foto: Smart Choice NXT Caramel Foto: Smart Choice NXT Caramel

Smart Choice NXT is eenvoudig te monteren door de nieuwe montagesteun. Deze biedt meer montagegemak door grotere bewegingsruimte tijdens montage waardoor het scherm op vrijwel alle woningen toepasbaar is, van een jaren dertig woning tot nieuwbouw.

De voordelen op een rijtje:

  • Volledig aluminium dus weerbestendig en robuust
  • Mooie, slanke cassette en voorlijst maken de Smart Choice NXT geschikt voor elk woningtype.
  • Scherp geprijsd, breed toepasbaar

Nova Shade

Sinds 2021 is het Nova Shade scherm leverbaar, een topscherm met ongekende mogelijkheden, zoals verlichting en verwarming, geschikt voor grotere terrassen en gevels. Enorm stijlvol.

Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 66 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Ruimte genoeg om er onder door te lopen of lekker zittend te genieten van de zon en schaduw.

Foto: Nova Shade Grijs-wit Foto: Nova Shade Grijs-wit

Door de uitgebreide keuze aan kleuren en dessins voor het doek en de kleuren voor de cassette kun je de Nova Shade helemaal naar smaak samenstellen. Standaard is het frame van het scherm leverbaar in 27 gladde en 11 structuurlakken en in alle overige RAL-kleuren tegen meerprijs. Voor het doek heb je de keuze uit bijna 200 acryldoeken. De keuze en de mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet. Ook handmatige bediening is mogelijk, tegen een minderprijs.

Het Nova Shade knikarmscherm kan voorzien worden van de nieuwste led-integratie in armen of armen én voorlijst. Deze optie is bij wandmontage altijd in combinatie met een afdekkap, ook wel regenkap, waaronder elektra en de IO-dimmer weggewerkt zijn.

Foto: Nova Shade Antraciet Foto: Nova Shade Antraciet

Nog meer keuze

Heb je liever een vrijstaand scherm? Heb je een lange smalle tuin met een groot terras? Wil je verticale zonwering? Ons assortiment biedt veel en veel meer! In deze blog lees meer je over onze andere terrasschermen. Eén van onze specialisten vertelt je graag de mogelijkheden en onmogelijkheden per scherm en laat je de brede keuze aan kleuren, doeken en bedieningen zien: elektrisch, met een IO of RTS systeem of handbediend met een stang? Alles kan.