Luxaflex® Utrecht

Bezoek één van de Luxaflex® showrooms in Utrecht voor rolgordijnen, horren en horizontale jaloezieën.

Vind jouw specialist in Utrecht

Vind jouw ideale rolgordijnen en horren in Utrecht

Utrecht Luxaflex®

Kom langs bij een van de Luxaflex® dealers in Utrecht

Raambekleding is een essentieel onderdeel van ieder interieur. Luxaflex® is al decennia lang een pionier in het leveren van oplossingen voor licht- en warmteregulering door onder andere horizontale jaloezieën en rolgordijnen, maar biedt daarnaast ook horren en zonweringen voor buiten.

Onze specialisten

Ben jij op zoek naar de perfecte raambekleding voor binnen of buiten? Ontdek ons uitgebreide assortiment op onze website of kom langs bij één van de showrooms in Utrecht. Onze gedreven specialisten zorgen met een persoonlijke, op maat gemaakt advies voor het juiste antwoord op jouw vraag. Wacht niet langer en kom nu naar de dichtstbijzijnde dealer in de regio Utrecht!

Vind jouw specialist in Utrecht
Luxaflex® Utrecht

De Luxaflex® showrooms in Utrecht

In de regio Utrecht zijn vier Luxaflex® dealers gevestigd. Kom langs bij een van de showrooms, ontdek het uitgebreide assortiment en wat bij jouw wensen past. Neem contact op voor een afspraak of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Vind een specialist
De Kroon Zonwering

De Kroon Zonwering

De Kroon Zonwering
Amsterdamsestraatweg 602 3553 EP Utrecht

Openingstijden:
maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:30 - 17:00

Ambiance Zonwering – Van der Wal - de Bilt

Ambiance Zonwering

De Holle Bilt 25
3732 HM De Bilt

Openingstijden:
maandag 10:00 - 17:00
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00

Vocking Interieur BV

Vocking Interieur BV

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Openingstijden:
dinsdag 0900 - 17:00
woensdag 0900 - 17:00
donderdag 0900 - 17:00
vrijdag 0900 - 17:00
zaterdag 0900 - 17:00

Vivante Bekenkamp is onderdeel van Ambiance Zonwering Van der Wal. Samen bieden zij een uitgebreid assortiment binnen- en buiteninterieur. De collectie bevat tapijt, vloeren, behang, garagedeuren, overkappingen, horren en zonweringen, waaronder de producten van Luxaflex®.

Zoek je horren in de regio Utrecht?

Zoek je horren in de regio Utrecht?

Een van de oplossingen die Luxaflex® biedt; genieten van frisse lucht zonder de nadelen van talloze insecten die naar binnen vliegen. Woon je in Utrecht en zoek je zo’n oplossing? Kom dan langs bij een van de showrooms in Utrecht en laat je informeren over de horren van Luxaflex®.

Ontdek de Plissé Shades bij de dealers in Utrecht

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen qua looks en functionaliteiten. Ontdek de mogelijkheden op onze website of kom langs bij één van onze showrooms, bijvoorbeeld in Utrecht. De specialisten in de regio vertellen je met plezier meer over de Plissé Shades.

In Utrecht zoekende naar horizontale jaloezieën?

In Utrecht zoekende naar horizontale jaloezieën?

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn een tijdloze oplossing voor warmte- en lichtregulering en privacy. Luxaflex® heeft een landelijke dekking met showrooms, zo ook in de regio Utrecht. De adviseurs in De Bilt, Nieuwegein, Utrecht of Hilversum laten jou graag alle mogelijkheden omtrent horizontale jaloezieën zien.

Welk rolgordijn past bij jou?

Welk rolgordijn past bij jou?

Heb jij al ontdekt welk rolgordijn bij jouw interieur en wensen past? Door de gevarieerde dessins, materialen en kleuren is er voor ieder wat wils. Je kunt de mogelijkheden online bekijken, maar we adviseren je om zeker ook langs te gaan bij een showroom in de regio Utrecht. Vraag bij de experts naar de stalenboeken om de uitgebreide collectie rolgordijnen eens in het echt te ervaren.

Het smart Powerview systeem

Het smart Powerview systeem

Gun jouw mooie huis in Utrecht niet alleen de looks, maar ook de benodigde moderne functionaliteiten om het duurzaam en praktisch te maken, zonder dat jij daar actief mee bezig hoeft te zijn. Ga eens langs bij de Luxaflex® dealers in Hilversum, De Bilt, Nieuwegein of Utrecht om het revolutionaire Powerview systeem te bekijken.

De duurzame Duette® Shades

De duurzame Duette® Shades

De Duette® Shades kun je zowel van de boven- als onderkant openen, waardoor je eenvoudig de juiste balans tussen lichtregulering en privacy kunt kiezen. De specialisten demonstreren deze en de andere functionaliteiten van de Duette® Shades graag. Benieuwd? Kom langs bij een van de showrooms in de regio Utrecht.

Move left Move right