Luxaflex® Eindhoven

Ontdek het Luxaflex® assortiment rolgordijnen, horren en horizontale jaloezieën bij onze showroom in Eindhoven

Vind jouw specialist in Eindhoven

Ontdek onze horren en horizontale jaloezieën in Eindhoven.

Eindhoven Luxaflex®

Ontdek het Luxaflex® assortiment in Eindhoven

Of je nu op zoek bent naar horren, horizontale jaloezieën, een rolgordijn of een andere raambekleding: bezoek de showroom in Eindhoven en laat je verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden van Luxaflex®. De producten variëren qua functionaliteit en looks, waardoor er voor elke wens een passende oplossing is.

Onze specialisten

Benieuwd wat dat voor jou betekent? Je kunt alvast inspiratie opdoen door online de gratis brochure te bestellen. Ook verwelkomen we je graag in de showroom in Eindhoven. Onze experts laten je met plezier alle mogelijkheden zien en vertellen je meer over de unieke, duurzame producten van Luxaflex®

Voor meer informatie en advies kun je altijd terecht bij één van onze dealers. Woon je in de regio Eindhoven? Dan staat het team van D’Win Sfeervol Wonen voor je klaar om meer te vertellen over de raambekledingen van Luxaflex®.

Gratis Brochure
D'Win Sfeervol Wonen

De Luxaflex® dealer in Eindhoven

D'Win Sfeervol Wonen

Op een kwartier rijden vanaf het centrum van Eindhoven vind je D’Win Sfeervol Wonen in Leende. Het gezellige familiebedrijf heeft de kennis en kunde over wooninrichting generatie op generatie overgedragen. De werkwijze van het team is altijd persoonlijk en op maat. De adviseurs laten je weer verliefd worden op je huis en geven je graag advies vanuit de showroom of komen bij je langs. Wil je weten wat ze kunnen betekenen in jouw zoektocht naar de perfecte raambekleding? Neem contact op, maak een afspraak of kom vrijblijvend een kijkje nemen in de prachtige winkel.

D'Win Sfeervol Wonen
Win Sfeervol Wonen

D'Win Sfeervol Wonen

D'Win Sfeervol Wonen
Valkenswaardseweg 29
5595 XB Leende

Openingstijden:
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 16:00
In de avonduren ook op afspraak geopend.

D'Win Sfeervol Wonen
Laat je informeren over onze horren in de showroom in Eindhoven

Zoek je horren in de regio Eindhoven?

De adviseurs in de showroom in de regio Eindhoven laten je graag de diversiteit aan horren zien. Dit varieert van vaste horren tot rolhorren of een schuivende hordeur en nog veel meer. Iedere insectenwering wordt op maat gemaakt, dus kom langs bij de showroom om alle opties te bekijken.

Ontdek de horizontale jaloezieën in Eindhoven

In Eindhoven zoekende naar horizontale jaloezieën?

Dit is waar het verhaal van Luxaflex® ooit begon: met de ontwikkeling van innovatieve horizontale jaloezieën. Heel wat decennia later zijn de horizontale jaloezieën nog steeds populair, dat zien wij ook bij onze dealer in Eindhoven. Meer weten over de mogelijkheden met horizontale jaloezieën? Het team van de Eindhovense showroom staat voor je klaar!

Plissé Shades eindhoven?

Woonachtig in Eindhoven en op zoek naar Plissé Shades?

De veelzijdige en verfijnde Plissé Shades hebben de kracht een unieke touch te geven aan ieder huis. Woon je in de regio Eindhoven en ben je benieuwd naar de Plissé Shades? Kom dan langs bij onze dealer in Leende, nog geen kwartier rijden van het centrum van Eindhoven.

Powerview: een revolutionair systeem

Powerview: een revolutionair systeem

Slim wonen doe je met het Powerview systeem van Luxaflex. Stel jouw wensen eenmalig in en zorg automatisch voor de perfecte lichtregulering. Laat je informeren over het revolutionaire Powerview systeem door de specialisten in Eindhoven. Wist je bijvoorbeeld dat je met dit systeem veel energie kunt besparen? Vraag ernaar bij de showroom.

Op zoek naar een rolgordijn?

Op zoek naar een rolgordijn?

Je hebt een mooi huis in de regio Eindhoven, maar zoekt nog de ‘finishing touch’ voor jouw ramen. Dan zijn rolgordijnen wellicht een goede optie voor je. Benieuwd? In de regio Eindhoven kun je terecht bij onze showroom in Leende, waar je al jouw vragen kunt stellen over jouw ideale rolgordijn.

Bekijk de complete Duette® Shades collectie

Bekijk de complete Duette® Shades collectie

Met de Duette® Shades regel je niet alleen de lichtinval, maar zorg je ook voor de gewenste warmteregulering. Benieuwd naar deze duurzame oplossing en woon je in de regio Eindhoven? De specialisten van de Luxaflex® dealer in Leende, op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven, vertellen je graag meer over de innovatieve Duette® Shades.

Move left Move right