PowerView® Automation

Vind een specialist

Bedien je slimme raamdecoratie automatisch op afstand, waar en wanneer je maar wilt. Met een afstandsbediening, app- of spraakbesturing.

PowerView® Automation
Creëer jouw smart home met PowerView®

Raambekleding op afstand bediend

Luxaflex® PowerView® Automation is een draadloos systeem waarmee je Luxaflex® raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App. Via de centrale aansturing, ook wel de Hub genoemd, kun je de producten individueel bedienen. De Hub is de centrale bediening en het geheugen van het hele systeem.

De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en past zich door PowerView® automatisch aan jouw wensen, zodat op ieder moment van de dag, in elke ruimte, dé perfecte sfeer wordt gecreëerd.

Wat zijn de voordelen van PowerView® Automation?
  • Veilig op vakantie met elektrische raamdecoratie van Luxaflex®

Ga je een paar dagen weg of heb je een lange vakantie gepland? Met ons smarthome-systeem PowerView® Automation ga je met een gerust hart van huis. Je kunt namelijk vanaf je vakantieadres je raambekleding bedienen waardoor het net lijkt alsof je thuis bent. Zo houd je dieven op afstand - ideaal!

  • Kindveilige bediening

Eén van de grote voordelen van PowerView® Automation is dat je geen last meer hebt van loshangende koorden. Hierdoor voorkom je dat kinderen en huisdieren hierin verstrikt raken. Nog een belangrijk voordeel: je kan met een scenario de raambekleding op vast tijden openen en sluiten, zodat je de optimale voorwaarden voor nachtrust creëert. Voor kinderen en pubers is een goede nachtrust een belangrijke factor voor het welzijn.

Luxaflex® PowerView

Wat zijn de voordelen van PowerView® Automation?

Met Luxaflex® PowerView® Automation kun je genieten van vele voordelen:

  • Het gemak van een smart home
  • Verbeterde privacy en beveiliging
  • Automatische bediening
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Kindveilig door draadloze bediening
  • Beschermt meubels tegen UV-straling
  • Deskundige installatie
  • Verbetert de energie-efficiëntie van je huis

Energiebesparend

Met slimme raamdecoratie besparen op je energiekosten

Wist je dat je PowerView® ook kunt koppelen aan je slimme thermostaat? Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming uit gaat en de slimme gordijnen omlaag bewegen. Veel warmte ontsnapt via de ramen en door de raambekleding naar beneden te laten houd je de warmte binnen en de koud buiten. Wil je extra isoleren? Kies dan voor Duette® Architella® Shades. Of combineer meerdere soorten raambekleding voor het raam en speel in op de layering trend.

Lees meer over isolerende raambekleding

Vraag gratis de PowerView® brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze PowerView® producten

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We zullen zo snel mogelijk op je verzoek antwoorden

Bedankt voor uw aanvraag

Welke Luxaflex® raamdecoratie werkt met PowerView® Automation?
Automatische Luxaflex®

Welke Luxaflex® raamdecoratie werkt met PowerView® Automation?

Luxaflex® PowerView® Automation is verkrijgbaar met de volgende producten: Duette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Luxaflex LightLine® Rolgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen, Silhouette® Shades, Plissé Shades, horizontale- , houten- en verticale jaloezieën.

Naast het gemak van draadloze bediening, creëert PowerView® Automation een veiligere omgeving voor gezinnen met jonge kinderen en huisdieren.

Laat je inspireren door onze slimme raamdecoratie!

Maak van jouw huis een smart home met PowerView® Automation
home portrait home landscape
Open

Pebble® Afstandsbediening en Wandbediening

De gebruiksvriendelijke bedieningen, waarmee je met één druk op de knop eenvoudig één of meerdere producten kunt aansturen, vormen het hart van PowerView® Automation.

Vorige Volgende

Open

PowerView® App

Gebruik de app op je smartphone of tablet als afstandsbediening voor de raamdecoratie in je huis. Via RemoteConnect kun je dit zelfs doen als je onderweg bent. Voor gebruik van de app heb je ook de PowerView® Hub nodig.

Vorige Volgende

Open

PowerView® App

Gebruik de app op je smartphone of tablet als afstandsbediening voor de raamdecoratie in je huis. Via RemoteConnect kun je dit zelfs doen als je onderweg bent. Voor gebruik van de app heb je ook de PowerView® Hub nodig.

Vorige Volgende

Open

Pebble® Afstandsbediening en Wandbediening

De gebruiksvriendelijke bedieningen, waarmee je met één druk op de knop eenvoudig één of meerdere producten kunt aansturen, vormen het hart van PowerView® Automation.

Vorige Volgende

Open

Pebble® Scene Controller en Wand Scene Controller

Vooraf geprogrammeerde scènes kunnen ook vanaf de Pebble® of Wandhouder worden bediend. De Scene Controller werkt namelijk samen met de PowerView® Hub en de App. Blader snel door een lijst met gepersonaliseerde scènes of activeer ze door één van de twee ‘Favourite’ knoppen te gebruiken.

Vorige Volgende

Open

PowerView® Hub

Zodra de PowerView® Hub is verbonden met de internetrouter en je verbonden met het netwerk, is je slimme raamdecoratie een feit. De Hub slaat aangepaste instellingen op, activeert tijd gestuurde scènes en vormt het centrale controlepunt voor alle PowerView® raamdecoratie in je huis.

Vorige Volgende

Open

PowerView® versterker

De kleine signaalversterker kan op elk stopcontact in huis geplaatst worden en vergroot het zendbereik waardoor PowerView® Automation in het hele huis kan werken, ongeacht de grootte van je huis.

Vorige Volgende

Luxaflex PowerView® Automation instellen
Luxaflex® App

Hoe stel ik mijn voorkeuren in?

De gordijnen automatisch laten openen als je wakker wordt? En 's avonds automatisch weer dicht? Dat kan! In de PowerView® App kun je gemakkelijk jouw voorkeuren instellen. Ook handig om inbrekers te weren als je op vakantie bent, want met PowerView® Automation lijkt het net alsof je thuis bent.

Zo stel je jouw PowerView® voorkeuren in
Compatibility Powerview
Elektrische Luxaflex®

Smarthome-systemen en PowerView®

PowerView® Automation is te verbinden met verschillende smarthome-systemen zoals bijvoorbeeld Google assistant, Apple Homekit, en Amazon Alexa. Ook is het aan te sluiten met de tablets en mobiele toestellen van Apple® iOS en Android. Zo kun je PowerView® Automation koppelen met je slimme thermostaat en gemakkelijk de kamertemperatuur onder controle houden.

Meer over compatibiliteit

Gemak, comfort en veiligheid

De bediening helemaal afgestemd op jouw wensen

Ga voor deskundig advies

Waar kun je Luxaflex® PowerView® Automation kopen?

We krijgen vaak de vraag: slimme raamdecoratie, wat kost dat? De prijs wordt bepaald door de keuze in raamdecoratie, het aantal ramen dat je wilt bedienen en je aanvullende wensen voor je smart home. Bij het investeren in je woning is het altijd belangrijk om deskundig advies in te winnen.

Onze PowerView® Automation producten worden verkocht via gespecialiseerde Luxaflex® specialisten met jarenlange ervaring en kennis van onze producten. Zij zullen je de beste opties voor jouw huis en levensstijl voorleggen, zodat jij het kiezen van slimme raamdecoratie ervaart als een stressvrije en plezierige ervaring.

Wil je slimme raamdecoratie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten maken graag vrijblijvend een offerte voor je.

Vind een PowerView® specialist in de buurt

FAQ's - PowerView® Automation