GreenScreen Sea-Tex®

Schone oceanen zijn van levensbelang. Onze GreenScreen Sea-Tex® stoffen zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic afval van oceaan kust gebieden.

De strijd tegen plastic

We zijn omgeven door plastic. Denk eens aan elk stuk plastic dat we op één dag aanraken: boodschappentassen, voedselcontainers, deksels voor koffiekopjes, drinkflessen - de lijst gaat maar door. Plastic is misschien handig, maar het succes heeft een hoge prijs. Plasticvervuiling heeft een direct en dodelijk effect op dieren in het wild. Elk jaar worden duizenden zeevogels en zeeschildpadden, zeehonden en andere zeedieren gedood nadat ze plastic hebben ingeslikt of verstrikt zijn geraakt in achtergelaten visnetten.

GreenScreen Sea-Tex® rolgordijn GreenScreen Sea-Tex® rolgordijn

Directe actie tegen plastic vervuiling

GreenScreen Sea-Tex® is een productprogramma van Hunter Douglas. Met dit programma helpen we niet alleen het afval dat uit de oceaan aanspoelt op te ruimen, ook zetten we systemen op om te voorkomen dat plastic in onze wateren belandt. Hiermee leveren we een bijdrage aan een van de meest urgente milieu-uitdagingen ter wereld.

Het resultaat?
GreenScreen Sea-Tex® is 's werelds eerste zonwerende stof gemaakt van 50% gerecycled plastic afval.

GreenScreen Sea-Tex® verticale jaloezieën GreenScreen Sea-Tex® verticale jaloezieën

Duurzaam wonen dankzij een energie-efficiënt ontwerp

Luxaflex® is al meer dan 70 jaar een pionier op het vlak van duurzaamheid.

Door via slimme designs en productiemethodes producten te ontwikkelen die de lichtinval regelen, kamers isoleren tegen warmte en koud en energie besparen, helpen we je om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

We ontwierpen enkele van 's werelds belangrijkste innovaties op het gebied van duurzame raambekleding, waaronder de eerste lichtgewicht aluminium horizontale jaloezieën en Duette® Shades – de eerste raambekleding op de markt die gericht is op energie-efficiëntie door haar unieke honingraatstructuur.

Ook producten, zoals Rolgordijnen, Plissé Shades, Verticale Jaloezieën, Horizontale- en Houten Jaloezieën zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden energiebesparende voordelen.

Vraag de digitale brochure aan

Ontdek meer over onze duurzame raamdecoratie met GreenScreen Sea-Tex® in de gratis brochure.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt de brochure binnen een paar minuten in je mailbox!