Wat kosten Houten Jaloezieën?

Met Houten Jaloezieën van Luxaflex® is het al net zo als met vele andere producten: alle waar naar zijn geld. Er is in elke prijsklasse passende binnenzonwering te koop. Door je goed te oriënteren voorkom je dat je retour naar de winkel moet

Wat kosten Houten Jaloezieën?

De collectie biedt vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Zo is er de serie Supreme Woods, gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design vormt. Voor dit product betaal je wat meer, maar de uitstraling is er dan ook naar.

Zoek je een voordeligere optie? Dan zijn de Wood Elements jaloezieën een goede keuze. Deze kunststof jaloezieën hebben houttexturen met een warm accent en zijn perfect bestand tegen vocht. De lamellen zijn in twee lamelbreedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter/ Zo kan je zelf bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is.

Wil je een voordelige jaloezie die ook nog een goed is voor het milieu? Kies dan voor de bamboe lamellen. Voordelig, leverbaar in mooie natuurlijke kleuren en met ideale producteigenschappen. Bamboe is een sterke en duurzame vezel. Deze plant heeft alleen zonlicht en regenwater nodig om zeer snel te groeien. Bamboe wordt geteeld zonder pesticiden of chemische meststoffen. Ook is bamboe goed voor het klimaat; het absorbeert meer koolstofdioxide (broeikasgas) en produceert 25 tot 30 procent meer zuurstof dan bomen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij het samenstellen van de Luxaflex® collecties. Luxaflex® is aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) en veel producten in de collectie Houten Jaloezieën dragen het FSC®-label.

Eigen kleur kiezen

De collectie biedt natuurlijk ook geverfd hout, in populaire trendkleuren van diepzwart tot Scandinavisch blank hout. Er is keuze uit glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zo zijn er Shine lamellen met een sterke glanslaag of Art lamellen met een subtiel kleurverloop. Er is keuze uit oneindig veel uitvoeringen, want de lamellen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.

Met goed onderhoud langer plezier

Hoe je houten jaloezieën stofvrij met een plumeau. Eenvoudiger kan de reiniging niet zijn toch? Kijk voor een uitgebreide onderhoudsinstructie op onze website.

Ook is in de collectie het houttype Bamboe beschikbaar, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages.