Houten Jaloezieën in nieuwe dessins en kleuren

  • Max Roodhoed
  • Nieuws

Onze kersverse collectie Houten Jaloezieën barst van de nieuwe kleuren en dessins. Ontdek welke stijl bij jouw interieur past!

Na het introduceren van onze nieuwe (Twist®) Rolgordijnen presenteren we onze kersverse collectie Houten Jaloezieën! Deze klassieke collectie is uitgebreid met verschillende dessins en kleuren én biedt een breed aanbod aan unieke houtsoorten; ideaal voor elke interieurstijl. Een hoogtepunt: de raambekleding is nu ook leverbaar met het slimme bedieningssysteem Powerview® Motorisation.

Verschillende houtsoorten en ladderbanden

De collectie Houten Jaloezieën bevat meerdere houtsoorten en daardoor vind je altijd een match voor jouw interieur. Zo kun je kiezen voor de Supreme Woods, die van de hoogste kwaliteit hardhout gemaakt zijn. Deze jaloezieën stralen een natuurlijke, robuuste look uit, die mooi passen in een interieur waarbij je verschillende houtsoorten met elkaar combineert. Combineer bijvoorbeeld de Supreme Woods met een mooie houten salontafel of kies voor een houten dressoir. Combineer dit met groene planten in huis voor een mooie botanische interieurstijl.

Ook is de collectie uitgebreid met de nieuwe Wood Elements jaloezieën. Deze kunststof jaloezieën hebben een houttextuur, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt houtmateriaal. De Wood Elements zijn goed bestand tegen vocht en makkelijk schoon te maken (ideaal voor de badkamer!).

Tip: bij alle houten jaloezieën kun je vanaf nu kiezen voor stijlvolle ladderbanden van 38 millimeter én 10 millimeter breed. Deze geweven banden met linnentextuur zijn echte eyecatchers en de smalle variant van 10 millimeter is bijzonder elegant. Kies uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere interieurelementen passen.

Van diepzwart tot okergeel

De nieuwe collectie bevat uiteraard klassieke wit, grijs- en zwarttinten en neutrale kleuren, waarmee je een mooie basis in huis creëert Wie liever voor opvallende jaloezieën gaat, heeft de keuze uit populaire trendkleuren zoals diepzwart en okergeel. Maar het mooiste is dat je vanaf nu een geheel eigen, unieke kleur kunt laten maken die 100% matcht met jouw interieur. Kies bijvoorbeeld de kleur van je favoriete stoel of kussen en onze specialisten creëren dezelfde tint voor jouw jaloezieën.

Houd bij het kiezen van een kleur altijd rekening met de rest van je interieur. Met de uitgebreide keuze aan kleuren kun je de houten jaloezieën helemaal afstemmen op je eigen huis, of je nu gaat voor Scandinavisch clean of een warme interieurstijl. De nieuwe collectie bevat populaire trendkleuren zoals diepzwart of okergeel, maar ook lichte kleuren zoals blank hout. Voor een rustieke en luxueuze uitstraling combineer je donkere jaloezieën met warme tinten. Maak het geheel daarna af met stijlvolle homeaccessoires, zoals kandelaars en vazen. En wie van een frisse woonstijl houdt, heeft de keuze uit diverse jaloezieën in lichte kleuren. Perfect om een lichte ruimte mee te creëren, of deze nu landelijk of industrieel is.

100% smart home

Net als de nieuwe collectie Twist® Rolgordijnen is ook deze collectie leverbaar met Powerview® Motorisation, een smart home-gadget waarmee je draadloos je raambekleding kunt bedienen. Het systeem is erg efficiënt, gemakkelijk te bedienen en zorgt altijd voor de mooiste lichtinval in huis.

Naast de slimme smart home-snufjes is de uitgebreide collectie Houten Jaloezieën ook nog eens duurzaam. Zo dragen veel producten die voor deze collectie zijn gebruikt het Forest Stewardship Council® (FSC®)-label. Ook is in de collectie het houttype Bamboe beschikbaar, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages. Zo zorg je voor een duurzaam element in het interieur!

Benieuwd naar de nieuwe collectie Houten Jaloezieën? Deze is vanaf nu verkrijgbaar bij onze dealers. Zoek er via deze link één bij jou in de buurt!