Luxaflex® Duette® shades: isolerend, comfortverhogend en mooi!

  • 28 juli 2023
  • Eline van Dijk
  • Trends

Duette® shades zijn de meest veelzijdige vorm van binnenzonwering die je maar kan bedenken: isolerend, contactgeluid dempend, mooi en comfortabel.

Ben jij al fan van onze collectie Duette® shades? Terecht, want deze collectie biedt je de meest veelzijdige vorm van raamdecoratie die je maar kunt bedenken: isolerend, contactgeluid dempend, mooi en comfortabel.

Warmte isolerend en energiebesparend

Onze Duette® shades zijn elegant, eigentijds en superisolerend door de honingraatstructuur van de stof. Wist je dat door deze isolerende werking de warmte in de winter wordt binnen gehouden en de kou buiten, terwijl in de zomer de warmte wordt geweerd door de zonwerende functie? Met Duette® shades kun je je huis koel houden zonder airco, dat is energie-efficiënt en goed voor je energierekening!

Ook zijn de op maat gemaakte Duette® shades heel geschikt voor niet-doorsnee ramen, zoals serres, erkers, lichtkoepels, draai-kiepramen en dakramen. Zo vind jij voor ieder raam passende raambekleding en kun je ook de ramen op zolder of in je erker isoleren!

Duette® shades voor draai-/kiepramen Duette® shades voor draai-/kiepramen

Slimme bediening

Onze stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met SmartCord® en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise® en PowerView® automation. Hiermee kun je jouw raambekleding automatisch en eenvoudig op de gewenste positie instellen, op ieder moment van de dag via je smartphone of tablet. Dit kan ook als je niet thuis bent, zelfs vanuit het buitenland, dus ook als je op reis bent, kun je de raambekleding op afstand bedienen waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is – wel zo slim!

Duette® shades dag en nacht met LiteRise® bediening Duette® shades dag en nacht met LiteRise® bediening

Meer reden om te kiezen voor Duette® shades

  • Op maat gemaakt: alle producten van Luxaflex worden op maat gemaakt, geheel volgens de specificaties die jij opgeeft. Zo ben je dus altijd verzekerd van een passende oplossing voor je raam. Voor het beste resultaat laat je je natuurlijk adviseren door een ervaren specialist, die ook het meten en monteren voor je doet.
  • Dag en Nacht: wil je overdag licht zien, maar in de avond lekker je privacy hebben? Kies dan voor de dag & nachtuitvoering van Duette® shades. Hierin zijn twee verschillende stoffen verwerkt, namelijk een transparante stof voor overdag en een semi-transparante of verduisterende stof voor de avond.
  • Akoestisch comfort: Duette® shades zijn een goede manier het wooncomfort in je woning te verbeteren. Door de dubbele honingraatstructuur werken Duette® shades geluidsabsorberend en helpen ze echo’s van harde materialen als vloeren, muren en glas tot 60 procent te verminderen.
  • Privacy & verduistering: Duette® shades zijn verkrijgbaar in drie transparantie niveaus, je kunt dus zelf kiezen of je binnenzonwering verduisterend is of niet. Een ‘transparante’ stof werkt als een soort vitrage. Het filtert licht en je kan erdoor naar buiten (of binnen) kijken. Een ‘lichtdoorlatende’ stof die voldoende daglicht doorlaat in de ruimte maar zorgt wel voor privacy. Je kunt niet direct van buiten door deze Duette® Shades heen kijken, maar je hebt wel doorzicht naar buiten. Het derde transparantie niveau heet ‘verduisterend’ en zorgt voor een zeer goede lichtregulering. Met deze transparantie blijft licht buiten en kun je de ruimte goed verduisteren. En omdat de koordjes in de honingraatstructuur lopen heb je geen last van lichtlekkage. Werk je in de nacht en wil je daarom overdag slapen of ben je een extreem lichte slaper? Kies dan voor Duette® shades met LightLock™. Deze profielen minimaliseren we de lichtkieren tussen het kozijn en de raambekleding zodat het licht niet weerkaatst in de ruimte. Hierdoor heb jij geen last van licht dat binnen sijpelt aan de zijkant van je raam. Door verduisterende Duette® shades te combineren met het LightLock™ systeem ben je verzekerd van een goed verduisterende slaapkamer.

Ontdek meer over Duette® shades

Vraag hier de gratis digitale brochure aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Duette® shades met LightLock™. Duette® shades met LightLock™.