hero background

Prijzen

Wat kost raamdecoratie van Luxaflex® ?

Op maat gemaakt, voor elke stijl en elk budget

Wat kost op maat gemaakte raamdecoratie?

Luxaflex® biedt een zeer grote keuze aan materialen, stoffen, kleuren, bedieningen en oplossingen. Elk product wordt door vakmensen op maat gemaakt: ook voor speciale raamvormen. Daarom is het niet mogelijk direct een prijs te geven.
Hieronder vind je prijsvoorbeelden van enkele op maat gemaakte producten. Als je op zoek bent naar een specifieke offerte, kun je terecht bij een van onze winkels bij jou in de buurt.

De meest gangbare maat voor een raam in Nederland is 120 x 160. Onze stoffen vind je in verschillende prijsklassen. Dit prijsvoorbeeld is prijsklasse 2.

Prijsindicatie van dit vouwgordijn is €275.

Je kunt de stoffen en bedieningsmogelijkheden in de winkel bekijken. De specialist helpt je met het vinden van het meest geschikte product en stof. Voor een zorgeloze installatie wordt het raam door de specialist ingemeten, de bestelling geplaatst en het vouwgordijn bij je thuis opgehangen.

Vouwgordijnen op maat

Onze vouwgordijnen zijn gemaakt met vakmanschap en worden gekenmerkt door een zeer ruime keuze van luxe stoffen. Specialisten in onze Luxaflex® showroom helpen je de juiste stijl voor jouw huis te kiezen.

De meest gangbare maat voor een raam in Nederland is 120 x 160. Onze houten jaloezieën met FSC keurmerk vind je in verschillende prijsklassen. Dit prijsvoorbeeld is prijsklasse 2.

Prijsindicatie voor houten jaloezieën in deze maat is €500.

Je kunt de houtsoorten en bedieningsmogelijkheden in de winkel bekijken. De specialist helpt je met het vinden van het meest geschikte product en houtsoort. Voor een zorgeloze installatie wordt het raam door de specialist ingemeten, de bestelling geplaatst en de houten jaloezieën bij je thuis opgehangen.

Houten jaloezieën op maat

Houten Jaloezieën van Luxaflex® zijn een tijdloos stijlstatement. Onze collectie biedt veel mogelijkheden in FSC houtsoorten en kleuren om de jaloezieën op jouw wensen af te stemmen.

Een offerte op maat

Raamdecoratie speelt een grote rol in het creëeren van sfeer en uitstraling van je woning. Ieder raam is uniek door onder andere de maten, sluitingen en de vorm. Als je op zoek bent naar iets orgineels en met een persoonlijke stijl, kunnen onze specialisten je daarbij adviseren. Ook meten wij zeer nauwkeuring de maten op, geven je een offerte op maat en hangen we het product voor je op.

Vind een dealer

In een winkel kun je


  • Alle producten in echt bekijken

  • De stoffen voelen en zien

  • Ontdekken of je gaat voor bediening met smartphone, voice, of handmatig met SmartCord of een ketting

  • Stijladvies ontvangen

  • Al je vragen stellen aan de goed opgeleide specialisten

  • Vrijblijvende offertes opvragen

  • Afspraak inplannen voor het opmeten van je ramen en/of deuren

Vind een specialist bij jou in de buurt
Gewenste resultaat

Zelf een rolgordijn ophangen voor een standaardraam zou misschien nog lukken, maar heeft meestal niet het mooie resultaat als wanneer de Luxaflex® specialist helpt. De uitvoering van het product is bv. afhankelijk van de ruimte en het type raam.
Jaap uit Schiedam: "Ik heb zelf een rolgordijn gemeten en opgehangen, maar nu is er toch sprake van een lichtspleet bovenaan. Met advies van een specialist in de winkel had ik dit kunnen voorkomen."