hero background

Prijzen

Wat kost raamdecoratie van Luxaflex® ?

Voor elk budget, elke stijl en steeds op maat gemaakt

Wat kost op maat gemaakte raamdecoratie?

Elk Luxaflex® product wordt door vakmensen op maat gemaakt: Daarnaast is de keuze aan stoffen, opties en bedeningen enorm 'en wordt elk product op maat gemaakt.

Daarom is het niet mogelijk direct "een prijs" te geven. Wil je meer informatie? Vraag een prijsindicatie aan bij een van onze winkels bij jou in de buurt, via deze site of ga langs!

Je kunt de stoffen en bedieningsmogelijkheden in de winkel bekijken. De specialist helpt je met het vinden van het meest geschikte product en stof. Voor een zorgeloze installatie wordt het raam door de specialist ingemeten, de bestelling geplaatst en het vouwgordijn bij je thuis opgehangen.

Onze stoffen zijn er in verschillende prijsklassen en ook elke optie / uitvoering heeft een eigen prijs. Omdat je product op maat wordt gemaakt zijn er ook geen richtprijzen beschikbaar. Een specialist geeft je graag een prijs " op maat" .

Vouwgordijnen op maat

Onze vouwgordijnen worden op maat gemaakt met vakmanschap en worden gekenmerkt door een zeer ruime keuze van luxe stoffen. Specialisten in onze Luxaflex® showroom helpen je de juiste stijl voor jouw huis te kiezen.

Je kunt de houtsoorten en bedieningsmogelijkheden in de winkel bekijken. De specialist helpt je met het vinden van het meest geschikte product en houtsoort. Voor een zorgeloze installatie wordt het raam door de specialist ingemeten, de bestelling geplaatst en de houten jaloezieën bij je thuis opgehangen.

Houten jaloezieën op maat

Houten Jaloezieën van Luxaflex® zijn een tijdloos stijlstatement. Onze collectie biedt veel mogelijkheden in FSC houtsoorten en kleuren om de jaloezieën op jouw wensen af te stemmen.

Een offerte op maat

Raamdecoratie speelt een grote rol in het creëeren van sfeer en uitstraling van je woning. Ieder raam is uniek door onder andere de maten, sluitingen en de vorm. Als je op zoek bent naar iets orgineels en met een persoonlijke stijl, kunnen onze specialisten je daarbij adviseren. Ook meten wij zeer nauwkeuring de maten op, geven je een offerte op maat en hangen we het product voor je op.

Vind een dealer

In een winkel kun je

  • Alle producten in het echt bekijken, bedienen en ervaren
  • Ontdekken of je gaat voor bediening met smartphone, voice, of handmatig met SmartCord of een ketting
  • Stijladvies ontvangen
  • Al je vragen stellen aan de goed opgeleide specialisten
  • Vrijblijvende offertes opvragen
  • Afspraak inplannen voor het opmeten van je ramen en/of deuren
  • Technisch advies en stijladvies

Vind een specialist bij jou in de buurt
Kwaliteit op maat

We bieden je graag een zorgeloze ervaring. Laat je bij je keuze begeleiden door een van onze experts. Technisch en stijladvies, meten, monteren - samen haal je het beste uit je Luxaflex® raamdecoratie.